Milyen esetben mondana le a Fidesz?
Komolyan szarból várat csinálni ti tudtok pár hónap alatt csinálni??
Az Mszp és bandája éveken át meglopta,romba döntötte az országot úgy,hogy közben a pofánkba nevetett.. A népnek elegük lett így a Fidesz nyert..Adjunk már nekik is legalább 3 év esélyt mielőtt még itt hőbörögsz..A pocsék Mszp bandának több év esélyt adtunk..
Remélem,hogy az összes ember aki akkor lopott,csalt,sikkasztott az ma retteg,és megkapja a kellő büntetését..
"A választások óta a kormány több konfliktusos döntése ellenére mindössze néhány százalékot esett a fidesz népszerűsége"
Engem az is meglep, hogy a nulláról még esni tud.
"Remélem,hogy az összes ember aki akkor lopott,csalt,sikkasztott az ma retteg,és megkapja a kellő büntetését.."
Ebben én is reménykedtem, de maradjunk a realitások talaján. Ha a fidesz bárkit is felelősségre próbálna vonni fenn állna annak veszélye, hogy azoknak is eljár a szájuk. Akkor pedig hirtelen Orbán kerülne a vádlottak padjára.
1 hónap alatt is lehetett volna "csodát tenni" vagy legalább elindulni valamilyen normális úton, nem leértékelni a nemzeti valutát, és lejáratni az országot.
És már fél év eltelt, ők mondták, hogy a haza bajban van, és nem kérnek 100 napot.
"Milyen esetben mondana le a Fidesz?"
Ha elveszítené a 2014-es választást.
Pl. mert a zseniális, tehetséges Mesterházy, akiről a többség elhinné, hogy tökéletesen alkalmas az ország vezetésére, nyerne. Vagy a még tehetségesebb Gyurcsány.
"Ha esetleg olyan utcai harcok lennének,mint Egyiptomban"
OLYAN utcai harcok? Tehát mondjuk az iszlamisták nekiesnének Mubarak híveinek? Vagy hogyan?
Ismét szaporodnak a visszamutogató reakciók.(szándékosan nem választ írtam, mert semmi közük a kiírt kérdéshez)
"deagyurcsány is, deamesterháziis, csodát vártok, nekik nyolc évük volt, stb".
Ezek kérem olyanok, mint óvodában pistike: "az én apukám részeges, a tied meg neeem, bebeeeeeee".
ma 06:24
A választáson nem a Fidesz és a Nemafidesz között lehet választani, hanem pl. a Fidesz és az MSZP között.
Szóval Orbán ellenfele Gyurcsány, nem pedig a Nemazorbán. Úgyhogy elég lényeges kérdés, mit köszönhet az ország Gyurcsánynak. Ráadásul 8 elrontott évet nem lehet helyrehozni hónapok alatt akkor sem, ha ez a baloldalnak kínos.
Igen, lényeges kérdés, EGYSZER. Még egyet is értek vele, bár néha barokkos túlzásba esnek egyesek.
De az, hogy csak ez a válasz a kellemetlen kérdésekre, hónapok óta, az durva. Meddig lehet még emögé bújni?
Csak mondom, hogy az én értékrendemben a Fidesz, és az MSZP
kb. azonos értéket képvisel. Az előzőre picivel jobban haragszom, mert cinikus, nagyarcú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!