Egyszerre szeretem is a Fidesz-t, és Gyűlölöm is. Ti hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
szeretem is, mert a Jobbiktól a jót átvették, és próbálják véghezvinni, de egyszerűen utálom is, főleg azért amit a melegek jogaival csinálni akarnak. ti hogy vagytok vele?
22/Jobbik szavazó
2011. jan. 29. 17:32
12/16 anonim válasza:
OFF:
Úgy mint te a cigánybűnözéses kérdésed alatt? :)))
ON: igen utálom :)
13/16 anonim válasza:
"Elhatárolódom a náczista fasista FideSS-től! Ájvék és rettegéSS!!" Először magadtól határolódjál el,mert nagyom szar lehet neked önmagaddal egyetérteni. Főleg hogy sötét vagy mint a legtöbb mocskolódó. És tanulj meg helyesen írni legalább egy mondaton belül. Lehet hogy nagy kérés?
14/16 anonim válasza:
Az előzőnek:
Látom nem vagy vevő a humor ezen formájára. Nem olvasod a náczivadászt. Ez a paródiaoldal a baloldalt gúnyolja. Az ő stílusukban viccelődtem!!
15/16 anonim válasza:
A FIDESZ egy korrupt, maffia kormány de ezt az utóbbi időben bizonyította..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!