Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fidesz alatt meggazdago...

Kedves fidesz alatt meggazdagodó válaszadók! Mi (etikusat) tett a kormány régen és most ami miatt ti sikeresek lettetek?

Figyelt kérdés

Mostanság megszaporodtak a fideszt éltető gazdag emberkék a fórumon. Volt itt már hiperszuper technológiát kifejlesztő gyártulaj, van itt fidesz alatt meggazdagodott vállalkozó, régebben olvastam valakit aki szintén gyártulajdonos és tésztát gyártottak, és még volt egy pár. A közös bennük az, hogy mind a fideszt jelöli meg sikerként.

Mondjuk szerintem kicsit büdös ez, de tegyük fel, hogy tényleg ennyi különböző sikeres ember látogat ide és mind a fidesznek köszönheti.

Érdekelne, hogy miben jobb a fidesz mint bármelyik kormány a 20 év alatt. Mit adott nektek amitől ti hirtelen sikeresek lehettetek, főleg úgy, hogy csak 4 évetek volt rá.

2011. jan. 29. 09:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:05

Elnézést kérünk amiért mi nem lopunk és csalunk, ahogy te teszed.

2011. jan. 30. 15:35
 12/16 doboszoli ***** válasza:
59%

Kedves Résztvevők!

Hamarosan Háry János németországi kalandjait hallhatják, több felvonásban.

2011. jan. 30. 17:01
 13/16 A kérdező kommentje:
:)
2011. jan. 30. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
Muszáj volt. Amúgy van két mama meg két papa. Nem volt egyedül. Amúgy meg senki nem fog neked válaszolni,mert minden jómódú Fidesz párti ember elhatárolódik az ilyen kötekedőktől. De jobb is, hiszen ti nagy magyarok soha nem fogtok örülni senki sikerének,hiszen mind csal meg lop. Mást el sem tudtok képzelni,kár hogy magatokból indultok ki. Elvégre minden vezető embert leszaroztál az egyik írásodban. Ez meg téged minősít. Ne csodálkozz hogy elkezdtem szórakozni veled. Mindenáron meg akartad cáfolni amit leírtam,ezért belementem a játékba,amit te kezdtél. Az a másik 49 %-os (látod hogy nem lehetetlen?)meg már jelentve van a moderátorok felé ,láttam az egyik oldalon. Egy agresszív jobbikos. Az ilyeneknek magyarázkodjon az ember? Lehet hogy még életében nem dolgozott,súlyos eset lehet. Ha valaki mégis reagál a továbbiakban is,nem leszek rest válaszolni rá. Nektek is,de főleg az olyanoknak mint az 58 %-os.
2011. jan. 30. 17:30
 15/16 A kérdező kommentje:

megjött a hazudós:)

gyerekek kérdezzetek tőle bátran, hátha olyan sikeresek lehettek egyszer mint ő:)

2011. jan. 30. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Én igenis azt szeretném,mert az csak az ország javára válna.
2011. jan. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!