Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz vége sok magyarnak...

Mikor lesz vége sok magyarnak a kilátástalan anyagi helyzetének? Mikor fogunk annyi pénzt keresni hogy kiegyensúlyozodtan éljünk mint a legtöbb uniós állampolgár?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 18:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%

19:42

"Magyarország 100 évre előre annyira el van adósodva, hogy ha a fél országot eladnák rabszolgának, akkor se tudnánk kifizetni vagy ledolgozni."

Ne hazudozz.

2011. jan. 28. 21:58
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Majd ha mindenki hajlandó lesz dolgozni,nem csak a segélyt kunyerálni,meg sértődötten külföldre vonulni,ha itthon csak egy senki.
2011. jan. 29. 00:57
 13/28 anonim ***** válasza:
41%
Amint a fideszt leváltottátok.
2011. jan. 29. 05:26
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Akkor lesz rossz sokaknak...
2011. jan. 29. 10:23
 15/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:5

Nem kicsit vagy eltájolva!Én dolgozom 17 éves korom óta csak hogy egy példát mondjak.Most 27 vagyok!Havi 90 ezer ft-ot keresek és a párom is a körül.Lényegében abban igazad volt hogy nem éhezünk és nem kepcsolják ki a villanyt.De éppen hogy kijövünk a pénzből!Aztán ennyi!Csak azért dolgozunk hogy együnk igyunk és a számlákat fízessük.Nem akarok milliomos lenni,de jó lenne mondjuk félre tenni valamennyit.De egyszerüen lehetetlen.Nem nyomorgunk nem éhezünk az is igaz,de az embernek munkán,evésen,szaráson,és a csekkeken kivűl vannak más igényei is.

2011. jan. 29. 11:26
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

"A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:57" Szenzációs válasz,meglátás. Kár hogy nekem nincs kedvem ennyit írni,főleg feleslegesen,mert itt a valamire is jutó pozitív embereket úgyis lehurrogják. Hát még ha Fideszes is...

2011. jan. 29. 13:51
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha nem hagyjuk, hogy kiraboljanak minket !!!
2011. jan. 29. 16:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon sokára vagy soha. Ameddig az únió tagállama vagyunk biztos nem, mert az úniónak csak gyarmat vagyunk. (meg másnak is. Egy részeg matróz azt mondta Timbuktuban: felvásároljuk Magyarországot :D :D :D)
2011. febr. 1. 19:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Borzaszó ez. Mi holnap kapunk fizut és elmegy az összes a számlákra. De közben a hűtő is tök üres, kaját is venni kellene erre a hónapra. Nem akarok én milliomos lenni csak legalább kaját tudjak venni, meg a számlákat kifizetni. Ennyi lenne a vágyam. Nem járunk nyaralni, nincs plazma tévé, xbox, medence, új autó- jó lenne, de nem hiányzik ettől nekem kisebb vágyaim vannak.
2011. febr. 1. 19:54
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező a gyerekeidet elfelejtetted megemlíteni.Vagy csak ketten alig tudtok kijönni havi 180ból?

Egyébként és is 17 éves korom óta dolgozom és még sokan vagyunk akik változó okokból kifolyólag nem vittük túlzásba a tanulást.Annyi az eltérés közöttünk hogy nekem 27 évesen hites feleségem volt és 2 lányom és nem kerestünk annyit se mint ti.Most 41 vagyok a lányok száma változatlan és az nejem is ugyan az .27 éves koromban jöttem el a gyárból ahol addig voltam és próbálkoztam ezzel azzal anyagi helyzetem jobbrafordulása érdekében.Immáron 11. éve vagyok kisvállalkozó és most sincs mivel dicsekedjek mert egyszer hopp máskor kopp.De túlzott igényeim nincsenek, mert sosem voltak és a lányaimat is úgy nevelem hogy reálisan mérjék fel a helyzetüket és csak olyan terveik legyenek amiket normálisan meg lehet valósítani okossággal ,számolással és szorgalommal.Annak semmi értelme hogy többnek mutassuk magunkat mert úgyis látszik ki mi és mennyi.

Csak szólok h a német gyári-munkás ha elmegy nyaralni törökbe akkora következő nyáron(inkább 2-őn) otthon ül.Ha pedig kocsit újít akkor se megy nyaralni egy darabig.Amióta eurójuk van azóta a német átlagmunkás se nagyon tud félretenni. Csak te nem őket látod , mert őnekik a Balaton már drága hely:)Akik itt lődörögnek elég szép kocsikkal az a felső-középosztály .Tehát nem a mi kategóriánk.

2011. febr. 1. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!