Miért nem csap végre le a kormány erre a hatalmas cigányellenességre ami az országban uralkodik?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 02:33
21/27 anonim válasza:
Nem csak a kormánynak, hanem egyik pártnak sem érdeke: az önmagukat romának tekintők ugyanis a legtöbb felmérés szerint lényegesen kevesebb hajlandóságot mutatnak szavazni, mint az átlag, és kevesebben is vannak. Még az mszp is külön stratégiát dolgozott ki, hogy hogyan tartsák meg a rasszista szavazókat úgy, hogy közben igyekeznek közeledni a romákhoz.
22/27 anonim válasza:
Érdekes, a svábokkal nincsen semmi gondjuk az embereknek. Kedves rendes dolgos emberek. Ha a cigányok is ilyenek lesznek velük sem lesz gondom.
23/27 anonim válasza:
"Akik a cigányok zenéjére (cigánydalokra, romamulatósra) mulatnak, azok nem cigányellenesek!
Akik cigány szavakat előszeretettel használnak a beszédjükben, azok nem cigányellenesek!
Márpedig a magyarok nagy része ilyen."
Jogos.
Teljesen igazad van!
Majd akkor lesz itt cigányellenesség, amikor pl. ha egy cigány bemegy a diszkóba, akkor az összes magyar kimegy.
24/27 anonim válasza:
Ha már így felhoztad a diszkós példát,nem is olyan rég,épp mentem haza péntek este,amikor 1 csapat "normálisnak" tűnő cigány megkérdezte merre találnak szórakozóhelyet.Mivel épp útba esett 1 diszkó,mondtam hogy jöjjenek,megmutatom.Be akartak menni,de a kidobók nem engedték be őket,mert állítólag zárt körű buli volt.Megpróbáltam bemenni én is,és 1 szót nem szóltak a kidobók,bemehettem.
25/27 anonim válasza:
"Munkahelyteremtésre van szükség. Közben nyugodtan ordítozhatnak a jobbikosok, senkit sem érdekelnek."
Igazad van, de a cigányok inkább ülnek a kocsmában és várják a segélyt. Én még egyet sem láttam munkahelyet teremteni.
26/27 anonim válasza:
nagyon helyes, néhány rendes cigány miatt ne kockáztassák a fiatalok életét! egy pillanatig sem gondolkodtál el, miért nem engedték be őket? nyilván puszta rasszizmusból, hát persze.. egyszerűen egy cigány mindig kockázatot jelent, ennyi, ha másért nem, a családja, haverjai miatt. nehéz megítélni melyik normális (nem agresszív, nem bűnöző), te hogyan válogatnád? és ez nem cigány-ellenesség, hanem a magyarok és persze a szórakozóhely nevének a védelme.
27/27 anonim válasza:
Én is ugyan ezen a véleményen vagyok,ezek nem emberek,hanem utolsó mocskos élősködő férgek.Jól tették hogy nem engedték be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!