Magyarországon miért nincs EGY normális politikai párt sem?
"A kérdező kommentje:
jajj hagyjuk már a jobbik szent és különb dumákat.
ugyanolyan mint a fidesz és az mszp."
Mit szeretnél hallani? Vissza az szdsz-t ? Ott vannak, lmp néven.
még jó hogy kurucban a jobbikról ódákat zengnek hiszen szélsőjobbos. de nem csak a balos médiában, a jobbosban se említik meg .
és egyébként meg igenis szégyen kurucot olvasni :D
na ez az szdsz=lmp meg a másik fele...
hogy lenne már ugyan az?
annyira szűk látókörűek a szélsőjobboldalosok hogy ez már nekem fáj.
de egyébként nem szeretném se az LMP-t se az MSZP-t ha már enynire érdekel.
lmp fidesz mszp jobbik egyre megy. más más okokból de mindegyik szégyenteljes párt.
OFF: tudtam hogy elő fog kerülni a jobbik, mint megváltó párt.
hát persze :D
látszik h a jobbik szavazói a legalacsonyabb végzettségűek.
A kérdező kommentje:
még jó hogy kurucban a jobbikról ódákat zengnek hiszen szélsőjobbos. de nem csak a balos médiában, a jobbosban se említik meg .
és egyébként meg igenis szégyen kurucot olvasni :D
Akkor szégyelld magad...:-)
Ha tudod, miket írnak, nyilván olvasod.
nem mondtam, hogy még sosem olvastam, de nem vagyok rendszeres, sőt rendszertelen olvasója sem :D
épp elég volt először beleolvasni hát egyből felfordult a gyomrom.
és ezt nem azért mondom mert annyira védem a zsidókat és a cigányokat.
A kérdező kommentje:
hát persze :D
látszik h a jobbik szavazói a legalacsonyabb végzettségűek.
Ez bizonyítva van valamilyen megbízható statisztika által, vagy szándékosan azért tetted fel a kérdést, hogy most itt a Jobbikot és nem elenyésző táborát minősítsd?
Menj a Facebookra, nézd meg, melyik pártnak mennyi elvi szimpatizánsa van. Ez csak egy példa-de szemléletes.
Egyébiránt: az összes jobboldali ( mindegy, szélsőjobb avagy mérsékelt ) netes hírportál közül magasan a kurucinfo a legolvasottabb, nyilván rengeteg analfabéta és buta, csökött agyú olvassa, világos.
most nem azért, de a facebook az tényleg minden megmutat...
jobbik szimpatizánsok leginkább a tizenévesek akik között most menő zsidózni meg cigányozni, ők aztán annyit értenek a politikához (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!