A cigányok miért falkába verődve járnak, kelnek mindig? Egységben az erő?
"A magyar képes végig nézni ahogy pár cigány agyonver egy magyart. A tanárt is így ölték meg a gyerekei szem láttára."
Lehet, és ez tényleg szégyen. De tudod keresni kéne az okot is, nem csak az okozatot. Szóval azért nem mer senki cigányt ütni, mert valószínűleg 20-an támadják meg másnap, valószínűleg kegyetlenül feldarabolják karddal, és arra is nagy esély van, hogy megússzák börtön nélkül, hiszen ők csak áldozatok. A magyar törvény Magyarországon a cigányt védi. Ez van.
Egyébként meg kedves Earl Babbie olvasó. Nem olyan könyvekből kéne "tapasztalni", aminek köze sincs Magyarországhoz, hanem élni kéne a cigányokkal, vagy a szomszédságukban néhány évet, évtizedet. Ajánlom figyelmedbe Szabolcs megyét (ott nőttem fel),vagy Borsod megyét. Szerintem rövid időn belül a popsid törölnéd Earl Babbie-bal.
Igen mert egységben az erő.
Ösztönös náluk ez.A tudatosság jelei igen ritkán fedezhetők fel a cigányoknál.Saját magukból indulnak ki és ezért félnek.Amikor egyedül van egy cigány sok magyar közt előadja a szerencsétlen szánalomra méltó jó gyereket,de amint többen lesznek próbálják terrorizálni akiket gyengének látnak.
Teljesen rossz mintákat hoznak otthonról és nem törődnek a tetteik következményeivel.Fokozott emócióval élik meg az életet. Hideg fejjel reálisan gondolkozni igen kevésnek sikerül közülük.
De meg kell említeni , hogy vannak kivételek .Ismerek istenfélő ,külföldön dolgozó szorgalmas és tisztelettudó cigányokat is akikben meg lehet bízni.
De a lehetőséget akkor sem lenne szabad megadni nekik, hogy törvénytelen dolgokat tehessenek büntetlenül. A bebörtönözés nem megoldás mert ott ők vannak többen és nem elég elrettentő számukra.
A bajok eredője a szociális helyzetük amibe ők sodorják saját magukat.Megvannak a lehetőségeik a tanulásra még alkalmi munkákat is találnak de a becsületük igen hamar kitelik általában.De van olyan is amelyik megállja a helyét és nem hallgat a tesókáira és nem csinál hülyeségeket.
Az iskolában kezdőnek a bajok mert nem sajátítják el a tanulási technikákat.Nem tudnak tanulni .Ha alapjában érdeklődő jófejű is a cigánygyerek , otthon nem ambicionálják , sőt inkább lebeszélik és lenézik egymásközt azt aki próbál normális tagja lenni a társadalomnak.
Lesznek még bajok velük.
"A magyar képes végig nézni ahogy pár cigány agyonver egy magyart. A tanárt is így ölték meg a gyerekei szem láttára."
Ez igaz, csak ez a példa nem állja meg a helyét, ott ugyanis csak cigányok voltak, magyarok nem voltak a helyszínen az áldozatok kivételével.
"ha nem a zsidókat vitték volna el, akkor a föld 80% a zsidó lenne..."
80? 180% :D
"vagy megint valaki olyannal állunk szemben, akinek rohadtul el kéne olvasnia Earl Babbie-tól a társadalomtudományi kutatás gyakorlata c. könyvét?"
Én olvastam, sőt vizsgáztam is belőle! Mégis van abban igazság amit itt jó néhányan írnak, talán a 70%-os írja le a legjobban!
Ez mérhetetlen buta kijelentés volt.Nem voltak ott magyarok, mint ahogy a cigány verődnek falkába.Alapjába véve kisebbségi érzésük van, félnek tőlünk és csak így érzik magukat nagynak ha 20 az 1 ellen.Középkori szinten élő, barbár nép, amely csak magának köszönheti, hogy itt tart ahol tart.Önállóan sohasem lesznek képesek eltartani magukat, szvsz, ha tovább nő a számuk, a magyaroké fogy, akkor egyszerűen kipusztulnak.
"Én csak egyszer láttam falkába verődve embereket rombolni, érdekes módon egyik sem roma volt, hanem "forradalmár", amelyik úgy gondolta, hogy ha kellő mennyiségű kocsit ver szét. Gy. F. lemond. "
Te egy ilyen szerencsés, burokban született srác lehetsz akkor. Ít sit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!