Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok miért falkába...

A cigányok miért falkába verődve járnak, kelnek mindig? Egységben az erő?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 09:43
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
60%
nem a zsidókat kellett volna elvinni.........
2011. jan. 27. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
9%
ha nem a zsidókat vitték volna el, akkor a föld 80% a zsidó lenne...
2011. jan. 27. 10:41
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

"A magyar képes végig nézni ahogy pár cigány agyonver egy magyart. A tanárt is így ölték meg a gyerekei szem láttára."

Lehet, és ez tényleg szégyen. De tudod keresni kéne az okot is, nem csak az okozatot. Szóval azért nem mer senki cigányt ütni, mert valószínűleg 20-an támadják meg másnap, valószínűleg kegyetlenül feldarabolják karddal, és arra is nagy esély van, hogy megússzák börtön nélkül, hiszen ők csak áldozatok. A magyar törvény Magyarországon a cigányt védi. Ez van.

Egyébként meg kedves Earl Babbie olvasó. Nem olyan könyvekből kéne "tapasztalni", aminek köze sincs Magyarországhoz, hanem élni kéne a cigányokkal, vagy a szomszédságukban néhány évet, évtizedet. Ajánlom figyelmedbe Szabolcs megyét (ott nőttem fel),vagy Borsod megyét. Szerintem rövid időn belül a popsid törölnéd Earl Babbie-bal.

2011. jan. 27. 10:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen mert egységben az erő.

Ösztönös náluk ez.A tudatosság jelei igen ritkán fedezhetők fel a cigányoknál.Saját magukból indulnak ki és ezért félnek.Amikor egyedül van egy cigány sok magyar közt előadja a szerencsétlen szánalomra méltó jó gyereket,de amint többen lesznek próbálják terrorizálni akiket gyengének látnak.

Teljesen rossz mintákat hoznak otthonról és nem törődnek a tetteik következményeivel.Fokozott emócióval élik meg az életet. Hideg fejjel reálisan gondolkozni igen kevésnek sikerül közülük.

De meg kell említeni , hogy vannak kivételek .Ismerek istenfélő ,külföldön dolgozó szorgalmas és tisztelettudó cigányokat is akikben meg lehet bízni.

De a lehetőséget akkor sem lenne szabad megadni nekik, hogy törvénytelen dolgokat tehessenek büntetlenül. A bebörtönözés nem megoldás mert ott ők vannak többen és nem elég elrettentő számukra.

A bajok eredője a szociális helyzetük amibe ők sodorják saját magukat.Megvannak a lehetőségeik a tanulásra még alkalmi munkákat is találnak de a becsületük igen hamar kitelik általában.De van olyan is amelyik megállja a helyét és nem hallgat a tesókáira és nem csinál hülyeségeket.

Az iskolában kezdőnek a bajok mert nem sajátítják el a tanulási technikákat.Nem tudnak tanulni .Ha alapjában érdeklődő jófejű is a cigánygyerek , otthon nem ambicionálják , sőt inkább lebeszélik és lenézik egymásközt azt aki próbál normális tagja lenni a társadalomnak.

Lesznek még bajok velük.

2011. jan. 27. 10:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"A magyar képes végig nézni ahogy pár cigány agyonver egy magyart. A tanárt is így ölték meg a gyerekei szem láttára."

Ez igaz, csak ez a példa nem állja meg a helyét, ott ugyanis csak cigányok voltak, magyarok nem voltak a helyszínen az áldozatok kivételével.

2011. jan. 27. 10:52
 16/22 anonim ***** válasza:

"ha nem a zsidókat vitték volna el, akkor a föld 80% a zsidó lenne..."

80? 180% :D

2011. jan. 27. 11:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"vagy megint valaki olyannal állunk szemben, akinek rohadtul el kéne olvasnia Earl Babbie-tól a társadalomtudományi kutatás gyakorlata c. könyvét?"

Én olvastam, sőt vizsgáztam is belőle! Mégis van abban igazság amit itt jó néhányan írnak, talán a 70%-os írja le a legjobban!

2011. jan. 27. 11:41
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Ez mérhetetlen buta kijelentés volt.Nem voltak ott magyarok, mint ahogy a cigány verődnek falkába.Alapjába véve kisebbségi érzésük van, félnek tőlünk és csak így érzik magukat nagynak ha 20 az 1 ellen.Középkori szinten élő, barbár nép, amely csak magának köszönheti, hogy itt tart ahol tart.Önállóan sohasem lesznek képesek eltartani magukat, szvsz, ha tovább nő a számuk, a magyaroké fogy, akkor egyszerűen kipusztulnak.

2011. jan. 27. 11:44
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

"Én csak egyszer láttam falkába verődve embereket rombolni, érdekes módon egyik sem roma volt, hanem "forradalmár", amelyik úgy gondolta, hogy ha kellő mennyiségű kocsit ver szét. Gy. F. lemond. "

Te egy ilyen szerencsés, burokban született srác lehetsz akkor. Ít sit!

2011. jan. 27. 12:38
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Cigányok akkor is falkába verődnek ha postánál veszik át a segilyt, vagy éppen a szegényt postát veszik körül hogy a családi lóvé!:D
2011. jan. 27. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!