Hogyan oldanátok meg a cigánykérdést?
Én válaszoltam elsőnek a kérdésre, hova lett a válaszom? Teljesen kielégítő volt, minden téren, hiszen a kérdező a saját véleményünkre kíváncsi..a kérdése alapján.
Tehát, én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ők sem akarnak beilleszkedni, hát menjenek innen. Nagyon sok helyen olvasom a fehér- és magyargyűlölő leveleket, kommenteket. Miért akarjuk beilleszteni a társadalmunkba az ilyeneket?
Mivel a gyerek úgy nő fel h azt tanulja amit lát a szüleitől, a szülők meghatározó minták.Nemcsak a cigóknál!!!Vagyis a társadalom ujratermeli magát. Kiváncsi lennék milyen felnőttek lennének ezek a gyerekek, ha nem a saját szüleik, hanem valamilyen intézet, vagy egyház nevelné fel őket?! Erőszakkal senkire semmit nem lehet rákényszeriteni, belülről kell őket motiválni. És ha megvonod a segélyt, a gyerekével tolsz ki mert még hátrányosabb helyzetbe sodrod, mégnagyobb szegénységbe, mégnagyobb bűnözésbe. Le kell velük ülni beszélni, és közösen lefektetni az igényekt, elvárásokat. A tanulást meg nem lehet mindegyik cigónál eröltetni. Akiknek nem fogja a fejük éljenek fizikai ,vagy betanitott munkábol, de a társadalom becsülje meg a munkájukat, meg kapjanak tisztességes fizetést érte, és akkor mindenki jól jár.
Arra esetleg szoktatok gondolni, hogy miért vannak a nyakunkon??
Szerintem azért, hogy az összetartást jószívüséget tanuljuk meg tőlük.
"Arra esetleg szoktatok gondolni, hogy miért vannak a nyakunkon??
Szerintem azért, hogy az összetartást jószívüséget tanuljuk meg tőlük."
Az biztos,hogy osszeteartanak, plane ha agyonkell verni egy artatlan magyart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!