Miért kellet eltörölni a 13. havi fizetéseket?
Én azt mondtam volna, hogy igen ki fogjuk fizetni minden év 13. hónapjában. Ja, hogy nincs olyan. Akkor miért kellene fizetni.
Érdekes, hogy azok tartják el a többi embert akik nem közszférában dolgoznak és pont ők nem kapnak 13. havi fizetést. (mert ugye aki az államiban dolgozik az a versenyszférában dolgozóktól kapják a fizetést)
Mert a 13. havit nem a cégek fizetik ki, hanem az állam és úgy gondolják van miből.
De komolyan a 13. hónapban kellene kifizetni. Azért hívják 13. havinak.
rendőrök, tűzoltók....stb..13. havi fizu..
mondjuk mert lehet nagyobb kockázatot is vállalnak mint egy nem közalkalmazott....ha vmi baj van a rendőrök, tűzoltok mennek elsőként őket rendelik....és nem hivatkozhat arra h nem megyek mert épp a családommal vagyok...stb...
ehhez hasonló szokott lenni még h a rendőrök miért mehetnek el olyan korán nyugdíjba....mondjuk azért mert lehet 50 évesen már nem szaladgálnak a bűnözők után meg pl látás romlása stb...ja és a nyomozók átlag életkora 45!!! év...annyi stressz..stb éri őket
de ha annyira nem érted menny el közalkalmazottnak aztán megtudod...
"A versenyszférában ez mindennapos rutin."
JA egész nap adót csalnak a gyári munkások, informatikusok, mérnökök.
"Azok talán nem, de a vállalkozók annál inkább."
Akkor az állami cégeknél a magasabb beosztásúak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!