Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tesz a Magyar Állam a...

Mit tesz a Magyar Állam a lejárató kampányok ellen és a bojkottált termékek védelmében?

Figyelt kérdés

Először voltak a kényszertömött libák, most a tollfosztás került sorra. Mi lesz a következő? Az állatok tetoválása?

Nem nagyon hallani arról, hogy a Magyar Állam milyen lépéseket tett/tesz.

2009. febr. 3. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet, elnézést. Úgy érted, a libatömés ellenkampánya ellen kellene tennie valami állambácsinak? Tehát, hogy lehessen libát tömni, állatot tetoválni, stb?

Mert akkor bocs, de nem, ne lehessen libát tömni nagyüzemi módszerekkel- de ez a történet amúgy sajnos egyáltalán nem a libák védelméről szólt..:S

2009. febr. 3. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Én sem értek teljesen egyet a libatöméssel, nem ezzel van a problémám, hanem azzal, hogy azóta bebizonyosodott (legalább is ezt olvastam), hogy az a bizonyos videofelvétel hamis volt.

De írhattam volna a nyúltenyésztésről is: ott is napvilágot látott egy olyan felvétel, ahol a baknyuszik szűk ketrecben vannak elszállásolva. A tartó telep megnevezésre került, ahol (állításuk szerint) nincs is olyan nagyszámú baknyúl állományuk, amik a felvételen voltak, tehát valószínű, hogy ez a felvétel is hamis, de legalább is máshol készült.

Most pedig a tollfosztás: egy felvétel (valódiságát még senki nem vonta kétségbe) alapján általánosítanak az összes magyarországi állattartóra, ezzel lehetetlen helyzetbe hozva őket.

2009. febr. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!