Az SzDSz miben magyarellenes?
" Jaj ez az álszentség. Ne mondd nekem, hogy ha nem Alföldi, hanem William Shakespeare lenne az igazgató, akkor naponta járnál a Nemzetibe..."
hát ő több okból sem lehetne igazgató
1 nem hiszem hogy tudott magyarul
2 1564 ben élt
3 sajnos 394 éve halott
igaz lehet ez neked fel sem tűnt gondolom te a közértbe nap mint nap találkozol vele :DD
és igen ha nem maszturbálás a térképen lenne a lényeg vagy a hófehérke nem 1 drogos utcalány lenne akkor lehet többet járnék oda
igaz nem tudom 1-2 libsi szabadelvű rögtön miért azzal jön hogy mikor voltál színházba
miért te pl mikor? gondolom tegnap reggel és még délbe is
"hát ő több okból sem lehetne igazgató
2 1564 ben élt
3 sajnos 394 éve halott"
Szélsőjobbosok jellemzője, hogy nem értik a viccet, hacsak nem cigány- vagy zsidóvicc.
"és igen ha nem maszturbálás a térképen lenne a lényeg vagy a hófehérke nem 1 drogos utcalány lenne akkor lehet többet járnék oda"
Alföldi közel 3 éve az igazgató. Előtte hány előadáson vettél részt, amit a Nemzetiben tartottak? Én bevallom, hogy időhiány és egyéb okok miatt nem sűrűn járok színházba. Egyébként egyetértek, hogy azért bizonyos határokat be kell tartani, és talán nem a Nemzeti Színház a legjobb hely ilyen daraboknak a bemutatására. Mindazonáltal a művészi szabadságot korlátozni nem szabad, csak a megfelelő helyet kell megtalálni.
" "hát ő több okból sem lehetne igazgató
2 1564 ben élt
3 sajnos 394 éve halott"
Szélsőjobbosok jellemzője, hogy nem értik a viccet, hacsak nem cigány- vagy zsidóvicc. "
milyen ki értesült vagy sugárzik belőled a tudás :))
igaz lehet hogy a libsig által írt viccbe annyi a poén mint a talmudba :D uhh ez erős volt nem? :o
lehet többet kéne színházba járnod műűűűvelődni :)
és hátha neked is eszedbe jut milyen jó is egy térképen masztizni :DD
egyébként is miért cigányozol zsidózol? :)
teljesen egyetértek a 14-gyel, pedig jónéhány dologban én is liberálisan gondolkozom.
A 15-ös meg láthatóan nincs tisztában az lemúlt 20 évvel.
ÉS valóban TÉNY, hogy a leggusztustalanabb párt az SZDSZ volt az elmúlt 20 évben.. Liberálisok meg csak azért lettek, hogy ezzel takarózva védhessék be az érdekeiket, ugyanis ha nagyon szókimondóak akarunk lenni, az SZDSZ tulképpen a zsidó értelmiségieket és vezetőket ,illetve a gazdag üzletembereket kiszolgáló és tömörítő párt, az alapítók, Bauer Tamás és Pető Iván pedig a mocskos gyilkos zsidó származású ÁVÓ-sok gyerekei. Miattuk nem volt elszámoltatás sem a rendszerváltáskor..
Már eleve azon is jól látszik a befolyásuk, hogy hiába voltak 5%-os párt, sokszor ők mondták meg az MSZP-nek, hogy mit kell csiálnia, őket ültették a legzsírosabb helyekre a koalícióban..
Ezen kívül mély hálával adózhatunk nekik az egészségügy szétveréséért, amit baromi sok idő lesz rendbehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!