Átlépnétek az állami rendszerbe abban az esetben, ha azt a pontot törli az AB, hogy aki nem lép át az nem kap államit? Tehát a zsarolós részt.
Nem értem a kérdést.
Nem azt akartad kérdezni, hogy maradnánk-e a magánban abban az esetben, ha törlik a zsarolós részt és jogosultak maradnánk az állami 75%-ra?
Tehát minden maradna, ahogy eredetileg volt.
Mondjuk engem nem érint, mert én már nyilatkoztam arról, hogy maradok a magánban. De igen, szerintem többen maradnának magán tagok, ez miatt a zsarolás miatt sokan nem mernek mást tenni, még annak ellenére sem, hogy már tegnap óta az is napnál világosabb, hogy az állami nyugdíjnak tényleg annyi lesz...
Szerintzem is rosszul tetted fel a kérdést, mivel a helyes kérdés az lenne, hogy maradjak-e a magánba, így nyugdíjként megkapva a megtakarításaimat + az akkori állami nyugdíj 75%-át, mintsem csak egy olyan nyugdíjat kapjak, aminek az értékállóságát az államnak esze ágában sincsen garantálni???
Most őszintén, Te tényleg a magad ellensége vagy, vagy csak provokátor???
Szerintem sokan maradnának a magánrendszerben.
Aki csak a 36. § miatt nem mer maradni a magánpénztáránál, jó megoldás a jogfenntartó nyilatkozat, ügyvédi letétbe helyezve. Itt olvashatsz róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!