Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Átlépnétek az állami rendszerb...

Átlépnétek az állami rendszerbe abban az esetben, ha azt a pontot törli az AB, hogy aki nem lép át az nem kap államit? Tehát a zsarolós részt.

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Nem azt akartad kérdezni, hogy maradnánk-e a magánban abban az esetben, ha törlik a zsarolós részt és jogosultak maradnánk az állami 75%-ra?

2011. jan. 15. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Tehát igen azt, hogy megkapják az állami nyugdíjukat és mellé a kiegészítésüket.
2011. jan. 15. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Tehát minden maradna, ahogy eredetileg volt.

Mondjuk engem nem érint, mert én már nyilatkoztam arról, hogy maradok a magánban. De igen, szerintem többen maradnának magán tagok, ez miatt a zsarolás miatt sokan nem mernek mást tenni, még annak ellenére sem, hogy már tegnap óta az is napnál világosabb, hogy az állami nyugdíjnak tényleg annyi lesz...

2011. jan. 15. 10:21
 4/9 BlackSword ***** válasza:

Szerintzem is rosszul tetted fel a kérdést, mivel a helyes kérdés az lenne, hogy maradjak-e a magánba, így nyugdíjként megkapva a megtakarításaimat + az akkori állami nyugdíj 75%-át, mintsem csak egy olyan nyugdíjat kapjak, aminek az értékállóságát az államnak esze ágában sincsen garantálni???

Most őszintén, Te tényleg a magad ellensége vagy, vagy csak provokátor???

2011. jan. 15. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akarok, hanem csak annyi a kérdés, hogy maradnátok e a magánban, ha eltörölnék azt a részt ami miatt nem kapnál államit.
2011. jan. 15. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem senki nem lépne vissza az államiba.
2011. jan. 15. 11:27
 7/9 anonim válasza:

Szerintem sokan maradnának a magánrendszerben.

Aki csak a 36. § miatt nem mer maradni a magánpénztáránál, jó megoldás a jogfenntartó nyilatkozat, ügyvédi letétbe helyezve. Itt olvashatsz róla: [link]

2011. jan. 16. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Maradok,mert állami nyugdíjam boztosan nem lesz. Sőt, a mai nyugdíjasok is jövőre könnyen lehet,hogy kevesebb nyugdíjat kapnak. Hacsak Orbán szokása szerint,nem beszélt félre.
2011. jan. 18. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp átlépnék. Még ha a pénzt törlik el akkoris.
2011. jan. 19. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!