Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Idén fognak tüntetni a kormány...

Idén fognak tüntetni a kormány ellen? És mi ellen?

Figyelt kérdés
Menjünk tüntetni!
2011. jan. 13. 21:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem fogan. Ha az MSZP tenné azt, ami most zajlik, már szétverték volna az országházat, de Viktornak szabad, amit a másiknak nem.

Tudod, amit elnéznek az emberek az egyiknek, az nem nézik el a másiknak.

2011. jan. 13. 21:24
 2/28 A kérdező kommentje:
Én remélem felnyílika szeme az elvetemült fideszeseknek is!
2011. jan. 13. 21:25
 3/28 anonim ***** válasza:
54%
Hát én nagyon remélem, hogy a Hír TV egyenesben közvetíti Orbán kivégzését a Hősök teréről.
2011. jan. 13. 21:28
 4/28 anonim ***** válasza:
79%

Most, amikor bevallották, hogy csökkenteni fogják a nyugdíjakat, tényleg kivágnak egy csomó rokkantat is a rendszerből, és sokan a bőrükön fogják érezni, hogy jobban élnek-e, mint négy éve...

Miközben azok most nagyon jól jártak, akik eddig is sokat kerestek.

A devizahitelesek tömegesen kerülnek az utcára, mert kevés a fizetésük. Közben naponta hallják, hogy nem kellett volna felvenni annyit plazmatévére meg nyaralásra, minek az a luxus... de még mindig nem arra, hanem lakásra vettek fel hitelt. Sokan kárörömködnek, hogy úgy kell nekik, eddig nekik volt valami, nekem nem, dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Attól tartok, nem a kormány ellen, hanem egymás ellen fognak megint az emberek menni.

Amíg nincs egység, nem fogunk össze, mindenki gyűlöl mindenkit, és harcol hogy életben maradjon, nincs mitől tartaniuk.

Majd a rokkantnyugdíjas agyoncsapja az utcán a lakáshitelest egy kiló kenyérért, aztán kész. Több marad a kasszában.

2011. jan. 13. 21:32
 5/28 Sz1u ***** válasza:
57%

1. Remélem igen!

2. A Zorbán és bandája ellen... (Szíjjártó is mit nyilatkozott ma? Öcccsém...!)

3. Menjünk! (bár még sohasem tüntettem). Biztos jó buli!

2011. jan. 13. 21:34
 6/28 anonim ***** válasza:
80%

Még többen vannak akik a rezsit nem tudják fizetni, akiknek tartósan nincsen munkájuk, vagy ha van, az is csak minimálbérért.

Épp elég, hogy a benzin ára feljebb megy, és érdekes, hogy anno tiltakoztak az áfa emelés ellen, most viszont nem akarják vissza állítani, mert egyszerűbb a múltra és a Bajaira mutogatni. Régen a Kádárt okolták, most meg az MSZP-t. Ehhez értenek, mások vádaskodásához, de a népet elvarázsolta a Miniszterelnök úr. És a nép imádja a vezér, hősöket.

Az MSZP gyenge ahhoz, hogy érdemben tudjon tömegeket mozgósítani.

2011. jan. 13. 21:38
 7/28 anonim ***** válasza:
82%
Remélem, hogy tud, mert én hnap megyek a Hősök terére. Majd keresetek egy magas vékony srácot saxoo kabátban, amire rávett egy Orbán=cenzúra feliratú pólót. Az én leszek.
2011. jan. 13. 21:48
 8/28 anonim ***** válasza:
12%

Ne uszíts,mert a 8 év átkát isszuk.Tudod,mennyi az egy főre eső adósság?Ki vette fel? Kevesen ülnek még mindig rács mögött,a nagy halak új pártot alakítanak.Üres kaszából nem

lehet várat építeni.

2011. jan. 13. 21:49
 9/28 anonim ***** válasza:
28%
Nem úgy néz ki, mintha annyira nagy tüntetési kedv lenne.
2011. jan. 13. 21:54
 10/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem a nyolc év átkát iszod, a húsz évét. Amiben benne van Orbán 98tól elkövetett kártékonykodása is, amit ma meg folytat.
2011. jan. 13. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!