Nem szánalmas az mszp?
milyen kirohanásai vannak ennek a párt-nak
Lendvai Ildikó könnyes szemmel a média szabadságért
kultúrbarbárok :D
"Most ők a szánalmasak,előzőleg a Fidesz volt az. "
Ez semmiben sem változott. Mai napig legszánalmasabb párt a fidesz, második az MSZP.
"Nem értem, hogy miért szimpatikusabb valakinek a KISZ-titkár Orbán, mint a KISZ kulturális osztály alosztályvezető Lendvai Ildikó.
Mindkettő kommunista, akkor mi a különbség?"
lendvai Cenzor volt
na szerintem ezt nem kell magyaráznom...
és akkor sajtó szabadságért ugyan már...
ha nem érted még mindig te is egy kultúrbarbár vagy :D
"Ez semmiben sem változott. Mai napig legszánalmasabb párt a fidesz, második az MSZP."
hááth azért
Hagyó hány évet kapott? Zuslág? na mszp-s kollégák :d
amúgy tőlem jöhettek így a fidesz úgy a fidesz
nem tudtok mással úgy se érvelni szánalmas az egész pártotok :D
" "Most ők a szánalmasak,előzőleg a Fidesz volt az. "
Ez semmiben sem változott. Mai napig legszánalmasabb párt a fidesz, második az MSZP."
te meg válaszolgatsz magadnak?:D most nézem xDDD
Én teljesen értem, hogy mennyire 2színű a Lendvai.
Azt nem értem, hogy miért jobb az, aki anno dalolva belépett a pártba, KISZ-titkárságig vitte, majd kilépett a pártból, teli szájjal ordította, hogy "Ruszkik haza", kereszténynek, vallásosnak hazudja magát a szavazói kedvéért, de baloldali pártot akart a Fideszből csinálni, de miután nem akarták bevenni 2004-ben a koalíciós buliba, megsértődött, ezért elment jobboldalra.
de
hagyd már ezt a kultúrbarbározást, hallottál valami divatos szót és most azt fogod itt ismételgetni minden válaszodban?
te is szánalmas vagy!
Szerintem az összes parlamenti párt szánalmas... Nem csak az MSZP, hanem a Fidesz, a KDMP, és a többiek is... Igazából nem az a szánalmas, hogy ott vannak, hanem az, amit és ahogyan csinálnak... Hogy finom fogalmazzak: sz@rnak ezek a mi fejünkre, meg az országéra is... Nem az a fontos nekik, hogy a társadalom és az ország előrébb jusson, hanem az, hogy bebiztosítsák a hatalmukat és minél jobban lejárassák a másikat, bizonyítva, hogy mi, csak mi vagyunk a jók... Ez a rohadtul szánalmas...
Nyugaton miért képesek a pártok a kompromisszumokra és konstruktív együttműködésre??? Lehet több eszük van...
nem tudunk mással érvelni az egész pártunk (?) szánalmas..
1. nem a pártunk, legalábbis nekem biztos nem
2. te mivel tudsz érvelni amellett hogy államosítják az mnyp-ket (3 millió emberét) azért hogy adócsökkentést csináljanak (fél millió embernek)... te mivel tudsz érvelni amellett, hogy a médiatörvény sérti a sajtószabadságot és olyan gumitörvényeket hoztak létre hogy azt az adót büntetik meg amelyiket akarják? te mivel tudsz érvelni amellett hogy a Fidesz mondja az LMP-nek és MSZP-nek hogy hagyják abba az ország lejáratását miközben Orbánék miatt kritizál minket egész Európa?az nem volt lejáratás hogy volt képe a fidesznek azt mondania hogy ezek a kritikák csak téves forditások? hát eléggé égő volt...
te mivel érvelsz ezek mellett kultúrbarbár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!