Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas az mszp?

Nem szánalmas az mszp?

Figyelt kérdés

milyen kirohanásai vannak ennek a párt-nak

Lendvai Ildikó könnyes szemmel a média szabadságért

kultúrbarbárok :D

2011. jan. 8. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Most ők a szánalmasak,előzőleg a Fidesz volt az. "

Ez semmiben sem változott. Mai napig legszánalmasabb párt a fidesz, második az MSZP.

2011. jan. 8. 23:34
 12/21 A kérdező kommentje:

"Nem értem, hogy miért szimpatikusabb valakinek a KISZ-titkár Orbán, mint a KISZ kulturális osztály alosztályvezető Lendvai Ildikó.

Mindkettő kommunista, akkor mi a különbség?"

lendvai Cenzor volt

na szerintem ezt nem kell magyaráznom...

és akkor sajtó szabadságért ugyan már...

ha nem érted még mindig te is egy kultúrbarbár vagy :D

2011. jan. 8. 23:35
 13/21 A kérdező kommentje:

"Ez semmiben sem változott. Mai napig legszánalmasabb párt a fidesz, második az MSZP."

hááth azért

Hagyó hány évet kapott? Zuslág? na mszp-s kollégák :d

amúgy tőlem jöhettek így a fidesz úgy a fidesz

nem tudtok mással úgy se érvelni szánalmas az egész pártotok :D

2011. jan. 8. 23:37
 14/21 A kérdező kommentje:

" "Most ők a szánalmasak,előzőleg a Fidesz volt az. "

Ez semmiben sem változott. Mai napig legszánalmasabb párt a fidesz, második az MSZP."

te meg válaszolgatsz magadnak?:D most nézem xDDD

2011. jan. 8. 23:38
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

Én teljesen értem, hogy mennyire 2színű a Lendvai.

Azt nem értem, hogy miért jobb az, aki anno dalolva belépett a pártba, KISZ-titkárságig vitte, majd kilépett a pártból, teli szájjal ordította, hogy "Ruszkik haza", kereszténynek, vallásosnak hazudja magát a szavazói kedvéért, de baloldali pártot akart a Fideszből csinálni, de miután nem akarták bevenni 2004-ben a koalíciós buliba, megsértődött, ezért elment jobboldalra.

2011. jan. 8. 23:42
 16/21 anonim ***** válasza:

de

hagyd már ezt a kultúrbarbározást, hallottál valami divatos szót és most azt fogod itt ismételgetni minden válaszodban?

te is szánalmas vagy!

2011. jan. 9. 03:37
 17/21 BlackSword ***** válasza:

Szerintem az összes parlamenti párt szánalmas... Nem csak az MSZP, hanem a Fidesz, a KDMP, és a többiek is... Igazából nem az a szánalmas, hogy ott vannak, hanem az, amit és ahogyan csinálnak... Hogy finom fogalmazzak: sz@rnak ezek a mi fejünkre, meg az országéra is... Nem az a fontos nekik, hogy a társadalom és az ország előrébb jusson, hanem az, hogy bebiztosítsák a hatalmukat és minél jobban lejárassák a másikat, bizonyítva, hogy mi, csak mi vagyunk a jók... Ez a rohadtul szánalmas...

Nyugaton miért képesek a pártok a kompromisszumokra és konstruktív együttműködésre??? Lehet több eszük van...

2011. jan. 9. 09:58
 18/21 bumbi02 ***** válasza:

nem tudunk mással érvelni az egész pártunk (?) szánalmas..

1. nem a pártunk, legalábbis nekem biztos nem

2. te mivel tudsz érvelni amellett hogy államosítják az mnyp-ket (3 millió emberét) azért hogy adócsökkentést csináljanak (fél millió embernek)... te mivel tudsz érvelni amellett, hogy a médiatörvény sérti a sajtószabadságot és olyan gumitörvényeket hoztak létre hogy azt az adót büntetik meg amelyiket akarják? te mivel tudsz érvelni amellett hogy a Fidesz mondja az LMP-nek és MSZP-nek hogy hagyják abba az ország lejáratását miközben Orbánék miatt kritizál minket egész Európa?az nem volt lejáratás hogy volt képe a fidesznek azt mondania hogy ezek a kritikák csak téves forditások? hát eléggé égő volt...

te mivel érvelsz ezek mellett kultúrbarbár?

2011. jan. 9. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanannyira szánalmas, mint a Fidesz, egykutyák.
2011. jan. 9. 14:17
 20/21 anonim ***** válasza:
ebben az országban már mindenki szánalmas!
2011. jan. 14. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!