Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan! Gyurcsány...

Most komolyan! Gyurcsány iskolát alapít? És mit fognak ott tanítani, hogy kell LOPNI, CSALNI, HAZUDNI?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*úr
2011. jan. 8. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Na most képzeld, engem meg oda akarnak beadni a szüleim.
2011. jan. 9. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Borzasztó milyen butaságokat hordtok itt össze. Én biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány tisztességesen kormányzott és igen vannak jó dolgok, amiket létrehoztak. De abban is biztos vagyok, hogy Orbán Viktor is jót akar, az más tészta, hogy egy kicsit balgán. De főleg az a biztos, hogy ezeknek a vezéreknek a holdudvarával van a baj. Ott aztán megtalálható minden olyan tulajdonságú ember, ami hátráltatja a haladást és megakadályozza, hogy ebben a kis országban végre békesség és tisztességes munka lehessen. Felesleges egymást győzködni, hogy melyik a korruptabb.
2011. jan. 9. 15:17
 14/15 anonim ***** válasza:
lopni,csalni,hazudni.ehhez értenek.
2011. jan. 14. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Tényleg tesitanár eredetileg, még ha viccesnek tartod, akkor is, nézz utána. Az, hogy politikusként milyen (volt), egy dolog, azért én se tapsolom meg, lehet, hogy eredeti szakmájában meg jó, ezt meg nem tudom, és ezek szerint te sem, látatlanban meg nem ítélkezünk. Sajnos a politikusaink között sok pályatévesztett ember van, aki nem való oda, hogy hazánkat képviselje a döntéseivel (az elmúlt 20 évben bőven akadtak ilyenek, legyen az akár Gyurcsány, akár Orbán, egyik eddigi se igazán az ország élére való).
2011. jan. 14. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!