Miért van az, hogy itt GYK-n mindenki szidja az RTL-t és a TV2-t, de amikor a Jobbik szidta az említett csatornákat, akkor mindenki a Jobbikot utálta?
Ezek az emberek be vannak oltva távirányító használat ellen.
Vannak jó műsorok ezeken az adókon is (élő F1 például, vagy a Heti Hetes), ami nem tetszik, arról én ÁTKAPCSOLOK, vagy most például be sincs kapcsolva a tévém. Viszont nem tudom, ezek az emberek mit szólnak ahhoz, hogy az RTL egy bűnügyi hírben a kamera látószögébe került véres székláb miatt kaptak büntetést, nonszensz.
"Mert a Lombik le akarja rombolni. Az emberek akik szidják, azok egyszerűen nem nézik. Nem is értem őket: Minek rombolni, ha nem kötelező nézni?"
A Való Világot sem kötelező nézni, szerintem mégis rengeteg embert odaszegez a képernyő elé és teljesen elcseszi az értékrendjüket.
Gondolok itt legfőképpen a fiatal tini pi*csákra, akik meglátják azt a szilikonnal felfújt, botoxkezelt undorító nőt és azt hiszik, hogy ez a való világ (szó szerint), egy normális ember tökéletesen így néz ki. Sőt, még gondolniuk sem kell ilyesmit, mivel a tudatalattijukba beépül ez a képzet úgy, hogy észre sem veszik.
Aztán meg a sok normális, még éppen maradt embernek ezekkel kell az utcán, munkahelyen, iskolában találkozni és élni a mindennapjaikat. Szóval ne mondd azt, hogy semmi közük nincs hozzá, hogy más mit néz, mert igenis közük van hozzá, hogy milyen embertársakat nevel ki az életbe melléjük a média.
Szerintem egy már az elejétől fogva megfelelő értékrend szerint nevelt fiatalt nem lehet egy ilyen műsorral elzülleszteni. Mi is végignéztük a hasonló műsorokat, de nem volt ránk negatív hatással, viszont jól lehetett rajta szórakozni. A szüleink már átadták előtte mindazt, amit értékesnek gondoltak, és ránk bízták a döntést. Akit a való világ képes befolyásolni, az sosem kapott megfelelő szülői nevelést, tehát nem maga a műsor rossz hatású, hanem a nevelés hiánya.
A változatosságra szükség van, nem állhat Operából, Adyból vagy Hofiból az élet. Engem minden érdekel, de el tudom választani a való életet a műsoroktól. Aki intelligens, az meg tudja ezt tenni. Aki nem, annak már úgyis mindegy.
De azért ostorozni egy csatornát, hogy mit ad, azért egy műsort, hogy mit kínál. Nézzétek ennek az oldalnak a színvonalát, aztán hányan vannak már!
Mert a Lombik le akarja rombolni.
Felvilágosítalak hogy a Lombik a Tiszavasvári labdarugó csapatának a neve xD nem hinném hogy néhány focista ilyenre képes lenne xD
Na ezt jól elkapkodtam! Akkor,most helyesen írva:
Én azt várom el ,hogy az emberek igénye legyen kicsit magasabb,dehát nem az! Ha az embereknek erre van szüksége és szükség is van rá,mert piac képesek ezek a műsorok,akkor had menjenek! Nyilván nem ,csak ez az egy csatorna van és,ha ép elegem van a művészfilmekből ,lazulásként jól jön némi szenny,amin tudok röhögni! Tehát néha még én is igénylem. Különben ott vannak a tehetség kutató műsorok!! Ha a szerencsétlen jobbik "földig rombolná" ezeket a csatornákat,akkor ezek a közösség teremtő műsorok is megszünnének... Én azt mondom,hogy inkább a valóvilágon(ezt a műsort,pont nem néztem soha!) járjon egy amúgy is buta ember esze,mintsem,azon,hogy nagy unalmában kit öljön meg... Erőszakkal szinte semmit nem lehet megoldani és szomorú,hogy ezt pont a magát kereszténynek hazudó jobbikon kívűl szinte mindenki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!