Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másoknak is küldözgeti a...

Másoknak is küldözgeti a leveleit a Jobbik?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik rendszerből szerezhették meg az email-címem, de állandóan hívogatnak mindenféle gyűlésre, találkozókra, tüntetésre meg miegyébre.

Amikor Alföldi Róbert leváltásáért tüntettek, és engem is hívtak, visszaírtam nekik egy "kedves" hangú levélben, hogy most már igazán hagyhatnának ezekkel a baromságokkal és ha már vannak, próbáljanak az ország problémáinak megoldásán fáradozni, ne egy színházon pampogjanak - akkor egy ideig abbamaradt a térítés, de azóta megint küldik az újabb leveleket.

2011. jan. 6. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

nekem nem.

hál' Istennek...

2011. jan. 6. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Fidesz szokott küldözgetni postai úton, hogy támogassam őket az ország javáért, és persze mellékelnek hozzá csekket is... Hagyd figyelmen kívül, és rögtön töröld a levelet. Lehet, hogy beregisztráltál egy olyan oldalra, aminek köze van a Jobbikhoz, ezért kapod a levelüket.
2011. jan. 6. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Fidesz szokott.
2011. jan. 6. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem küldött még a Jobbik.

Diktátork bánék már annál inkább.

2011. jan. 6. 15:31
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Adjon az Isten! Nekem szokott küldeni, mert párttag vagyok és örömmel veszem.

Viszont ilyesmiről nem hallottam. Nem lehet, hogy beregisztrált valamelyik alapszervezeti honlapunkra? Mondjuk az egerjobbik.hu-ra?

Vagy valamelyik régi lakossági fórumunkon, tüntetésünkön jelen volt. Ott ugyanis például a mi alapszervezetünk rendszeresen körbe küldött egy információs lapot. Ezen keresztül ugyanis informálni tudjuk a táborunkat a következő rendezvényről. Amit viszont abba, hagytunk az országos vezetés kérésére, mert nekik nem tetszett. Ők egy a Kubatov féle listázós dolognak vélték az estet.

Mi nekünk ezen levelezős listán lévő embereket rendszeresen bombázzuk információkkal. Az is lehet, hogy egy ilyen listára valamelyik ismerősöd viccből felírta emailcímét vagy elírta a saját email címét.

Azonban ez is fura, mert mi először levelet küldtünk az illetőnek, hogy lekíván-e iratkozni a hírlevelünkről? Igen, Nem lehetőségekkel. Amit minden levélben kiküldünk. Kivételt képeznek ez alól a párttagjaink és a pártoló tagi listánkon lévőknek.

Lehet véletlenül egy adminisztrációs hiba folytán, a pártolói listánkra került.

2011. jan. 6. 15:59
 6/8 BeerHunter ***** válasza:
78%
Spamként megjelölöd, aztán csók.
2011. jan. 6. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Hál Istennek,engem egy politikai párt sem szokott ZAKLATNI! Még az sem akikre szavaztam, és az ugye nem a jobbik. nem is a fdesz. ééés isten ments nem is az mszp. nem. nem az mdf. Igen, ők bekerültek!
2011. jan. 6. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem nem

sajnos

2011. jan. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!