Igazából a kárpátmedencébe nincs olyan, akinek ne lenne magyar állampolgár felmenője szinte. És mért? Mert hát egykoron még ugye nagy orzság voltunk, akkor a román nemzetiségű is magyar állampolgár volt, tehát ilyen alapon mindenki magyar :D. De komolyra fordítva. Ez szerintem inkább egy gesztus. Elismerjük a magyarságukat, ami szerintem nekik sokat jelent. Hisz akárki akár mit mondhat, ugyan olyan magyar mint te vagy én. Sőt, inkább ő az aki magyar, mert fent tudta tartani egy külföldi országban a magyarságát, amit én nagyra tartok.
2011. jan. 4. 20:22
12/15 anonim válasza:
"Igazából a kárpátmedencébe nincs olyan, akinek ne lenne magyar állampolgár felmenője szinte. "
Ad egy: biztos van olyan, ha kevés is. Ad kettő: Az senkit sem érdekel, ha az ükapád ükapja magyar (állampolgár) volt. Az a fontos, hogy az egyik nagyszülőd az legyen. Ezt pedig még sok határon túli magyar sem mondhatja el magáról.
2011. jan. 4. 20:25
13/15 anonim válasza:
én azt mondom, jöjjön csak az a néhány ezer "román" ( akik egyébként nagyobb magyarok, mint az itt okoskodó index-faló nyugger-urbanisták) ebbe a cigányországba, szükség van a dolgos és a még nem agymosott magyar emberekre, egyre kevesebben vagyunk, talán most még meg lehet menteni nemzetünket attól hogy végleg "asszimilálódnak" és akkor tényleg egy birka nép leszünk a hibás géneikkel... Hajrá Fidesz!
2011. jan. 4. 20:35
14/15 anonim válasza:
"Hol van a 23 millió román?"
És ezt mennyien besz*pták annak idején!
2011. jan. 4. 21:05
15/15 anonim válasza:
En erdelyi vagyok es nem hiszem,hogy 23 millio roman fogja fel venni az allampolgarsagot,mivel Magyar felmenot kell mutatni ami nem hiszem,hogy van.:)
Es nem meg kell adni,ha nem vissza adni szerintem nagy kulonbseg van a ketto kozott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!