Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fontos a holokauszt-taga...

Miért fontos a holokauszt-tagadóknak a tagadás? Ők nem azt szeretnék ha a holokauszt megtörtént volna?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 04:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"én is találgathatok ugye bal liberális vagy?"

Nem, hanem szocdem. De én legalább eltaláltam (feltételezem, mivel nem tagadod).

"Ha a nácik a "hosszú kések éjszakája" alkalmával felszámolták az SA teljes vezérkarát 1 éjszaka alatt, akkor hogy lehet, hogy utána 11 éven keresztül nem sikerült kiirtani a teljes zsidóságot Európából?"

Ennél hülyébb viszonyítást idén még nem hallottam. Hány főből is áll ez az SA vezérkar? Elmondom kb. száz embert ha kivégeztek és ezer embert letartóztattak. Ezt úgy könnyű volt véghezvinni, hogy mindenkinek ott volt az aktája a pártközpontban.

2011. jan. 4. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:

16:36

"Most komolyan ennyire mosdatni kell a szerecsent?

"Én nem hiszek a holokausztban" ki mondta hogy higgyél benne?"

Ezek gesztusértékű mondatok.

Pl. azt mondja az ifjú webnáci, hogy a holocaustra "egyetlen bizonyíték sincs." A nürnbergi perek jegyzőkönyvei ingyen és bérmentve letölthetők, ezekben a válogatott bizonyítékok felsorolásai és kivonatai 12 kötetet tesznek ki. És ez csak csepp a tengerben, hiszen elképesztő mennyiségű bizonyíték van. De a webnáci szerint "nincs bizonyíték". Teljesen egyértelmű, hogy aki ezt mondja, az ezt nem gondolja komolyan, csak kiölti a nyelvét a komolykodó felnőttekre. Abban a ritka esetben, amikor komolyan gondolják, nyilván nettó elmebetegekről van szó.

2011. jan. 5. 01:02
 13/16 A kérdező kommentje:
az, hogy ki mikor ír ki egy kérdést, tökimndegy! Én nem csak a GYK felhasználókról beszéltem kedves 76-os! -.-
2011. jan. 5. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:

a 11 éves szám úgy jött ki, hogy a hosszú kések éjszakájától számoltam.

"Ennél hülyébb viszonyítást idén még nem hallottam. Hány főből is áll ez az SA vezérkar? Elmondom kb. száz embert ha kivégeztek és ezer embert letartóztattak. Ezt úgy könnyű volt véghezvinni, hogy mindenkinek ott volt az aktája a pártközpontban."

De akkor az SS még nagyon kicsi volta '39es méretéhez képest, mégis képes volt ezt ilyen gyorsan végrehajtani. Most ha Hitler célja az európai zsidóság teljes és kivétel nélküli likvidálása volt,akkor azt a birodalom területén (és esetleg a szövetséges államokban is) megtehette volna a háború megkezdése előtt, az akkor már hatalmasra duzzadt SS és Wermacht segítségével, valamint a Gestapo informálódásával.

Meg eléggé abszurd, hogy ennyien szabadultak a haláltáborokból... A foglyok kiéheztetése nem került volna pénzbe, a halottégetés pedig nem igényel különösebb munkát, főleg krematóriumban. De ha én ki akarok irtani valakit, akkor egyértelmű, hogy az első adandó alkalommal megölöm, és ételt pedig végképp nem adok neki.

De attól félek, most jön az a rész, amikor ugyanazokat az érveket fogjuk ismételgetni.

2011. jan. 5. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:

A nemzetiszocializmus ideologiaja a fajelmelet volt, de ez eredetileg nem jelentette az "alsobb rendu" nepek legyilkolasat, hanem, hogy a "felsobb" renduek szamara kell munkat vegezniok.

A zsido nep SZISZTEMATIKUS legyilkolasat 1942 januarjaban a wannseei konferencian dontottek el. Nemetorszagban es az elfoglalt teruleteken a hivatali burokraciat at kellett allitani a feladatra (a zsidok osszegyujtese, gettokban valo koncentralasa, atszallitani oket a halaltaborokba, stb), a gazkamrakat es a krematoriumokat meg kellett tervezni, felepiteni. Hitlernek tehat tkp "csak" ket eve volt az uzemszeru gyilkolasra.

2011. jan. 5. 20:00
 16/16 A kérdező kommentje:

"Meg eléggé abszurd, hogy ennyien szabadultak a haláltáborokból... "

szerintem meg a népirtás tagadása abszurd! -.-

2011. jan. 6. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!