Jobbikosok! Milyen érzést kelt bennetek ez a videó?
Nem provokációnak szánom ezt a kérdést. Komolyan érdekel, hogyan viszonyultok a fenti képsorokhoz.
Meg is mire vagy kivancsi?
Mi koze van ehez a Jobbiknak?
Az eleje nagyon jó :DD " Magának még mindig ez a mániája" LOL....olyan, mint vmi vígjáték :DD
Utána pedig pont akkor maradt abba a videó az akasztásnál, amikor kezdett vna izgalmas lenni....nem tud vki teljes videót linkelni?!
Mondjuk nem vagyok jobbikos sem, de mind1 :)
jah, amúgy.....most honnan veszed, h minden jobbikos szeretné Szálasit?! Mégis milyen válaszokat vársz? Olyat, h "Jobbikos vagyok, és jajj sírnom kell, mert fölakasztották a nemzetvezetőnket", amire aztán lehet válaszolni, h FASISZTAAA, náci, náci, náci...lám-lám minden jobbikos nácifasiszta, most aztán bebízonyosodott.
Ez az egész kérdés azért elég provokatív, nemde?!
Előző vtam
Óvónők! Rendőrök! Kocsmárosok! Buszsofőrök! Stbik! Milyen érzést kelt bennetek?
Én sem teljesen tudtam dekódolni, hogy miért pont a jobbikosokban milyen érzést kelt...
Csak provokalni akart bennunket.
Vagy tevedek, kerdezo?!!!
"BeerHunter válasza:
Óvónők! Rendőrök! Kocsmárosok! Buszsofőrök! Stbik! Milyen érzést kelt bennetek?
Én sem teljesen tudtam dekódolni, hogy miért pont a jobbikosokban milyen érzést kelt..."
Arról van egy határozott elképzelésem, hogy ezek a képsorok egy más pártállású emberben milyen érzéseket keltenek. De arról, hogy egy Jobbikosban milyen érzéseket keltenek, nem sok fogalmam van. Ez nem provokáció, hanem kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!