Arról miért nincs statisztika, hogy a romák mennyi balesetet okoznak (A kormány valószinüleg ebben nem lenne partner)?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 13:11
11/15 A kérdező kommentje:
Ugy veszem észre átirták a kérdést! :( Mit szoltok akkor ehhez is?Valószinü nincs statisztika ilyesmiről. :(
2011. jan. 2. 13:46
12/15 anonim válasza:
Új év, új korlátozások a szólásszabadságban... :)
13/15 anonim válasza:
Én mindenesetre szívesen látnék valamelyik kereskedelmi csatornánk egy olyan 20 perces videót, amellyel bemutatnák, hogy a cigányok hány magyart lincseltek meg eddig és mennyi pénz éltek fel a mi adónkból.
14/15 anonim válasza:
"Én mindenesetre szívesen látnék valamelyik kereskedelmi csatornánk egy olyan 20 perces videót, amellyel bemutatnák, hogy a cigányok hány magyart lincseltek meg eddig és mennyi pénz éltek fel a mi adónkból"
Én megnéznék egy 20 perces interjút a magyar tolvajokkal, és sikkasztókkal, akik mögött egy egész párt áll, ezért nem kapják nagyon el őket (Hagyó pölö)
Arról miért nincs statisztika, hogy hány Üzbegisztáni féllábú vak postás üt el embert? Pedig nekik sincs jogsija. Mire mennél azzal, ha tudnád ezt a számot? Akkor sem tenne a rendőrség semmit, maximum közleményt adna ki, hogy "na mostantól minden üzbegisztánit megállítunk és kapnak egy ejnyebejnyét"
15/15 anonim válasza:
az ilyen kérdéseket már a Fidesz megválasztása előtt is átírták -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!