Allamadossag kerdes megoldva?
Az allamadossag 20.000 milliard kb ami 2millio fejenkent.
Magyarorszagon mindenki eladja a hazat es egy kisebbe költözik,2 milliot meg atutal a kormanynak.
Problem Orban?
Túlzottan demagóg és primitív gondolat. Az a gond vele, hogy nincs mindenkinek háza. Nem feltétlenül a hajléktalanokra kell itt gondolni, és legyinteni, hogy hát az ő számuk elenyésző (egyébként nem az). Egy négytagú család egy házban él, nem négyben.
És honnan szed mindenki kisebb házat? Akik a létező legkisebbekben élnek, azok hová menjenek?
Az államadósság rendezésére vannak egyébként koncepciók, csak ez senkinek nem érdeke.
1, Szerintem nincs 2 millió forintnyi tulajdona mindenkinek, sőt, szerintem többeknek nincs, mint akiknek van (ha mindenkit beleszámítunk, gyerekeket, hajléktalanokat, mindenkit).
2, A nagy ló... t adnák oda az emberek a pénzüket a kormánynak.
3, Tulajdonképpen a politikusok csinálták az adósságot közvetve, ők hozták a döntéseket, akkor most legyenek önállóak a helyzet megoldásában is. Amúgy szerintem nagy ívben lekakilják az adósságot.
De azért jó kérdés volt. :D
Amit kitaláltál, nem újdonság.A rákosi időben köteleztek is arra, hogy kölcsönadjunk az Államnak. Úgy hívták, hogy tervkölcsön, meg békekölcsön.Ezeket a kölcsönöket sose kaptam vissza.Az akkori ötleteket ma már oda fejlesztették, neked se tűnik fel, milyen mélyen turkálnak a zsebeinkben.
Legújabb produkció a magánnyugdíj pénztárak felszámolása.
Számolj már utána...
"2 milliot meg atutal a KORMÁNYNAK"
1, Bocs, de ez egy nagyon barom ötlet!
2, És abban a 10 millió emberben van egy rakás eltartott, ehhez nem 10 millió ember kell, hanem 10 millió ingatlantulajdonos!
3, Amúgy meg így is ----- sok adót fizetünk, akkor nem gondolod hogy még 2 milliót adnánk!!
4, SZEGÉNYEK AZ EMBEREK, A SZÁMLÁKKAL SEM BÍRNAK, NEM HOGY 2 MILLÁT ÁTDOBNÁNAK CSAK ÍGY AZ ÁLLAM KEZÉBE
5, Nem sokan bíznak a kormányban.
6, AZ ÉLETSZÍNVONALUNKAT CSÖKKENTSÜK A KORMÁNYÉRT
7, 10 milliós ingatlanforgalmat nem lehet lebonyolítani
8, Én nem tudom te hol élsz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!