Magyarországna összegben mennyi tartozása van? Kb.
Még nagyobb szégyen, hogy a világról való tájékozottságod a 0-t sem éri el. Mikor az iskolában is előkerül már általánosban ez a téma, a hírekben, tv-ben, rádióban, interneten rengeteg friss, naprakész; de régi információkat is találhatsz!
Te az már biztos hogy valami kocka fejü,turbó forumozó vagy,a tipikus idegessitő aki mindenre tudja a választ és nagy okosnak érzi magát.Kicsit vissza vehetnél az arcodból,mert elég nagy.1 Nem nézek Tv-t,mert nem vagyok kiváncsi a szennyre és a nyugalmam érdekében hanyagolom.
2 Radiot sem hallgatom,mert nem érdekelnek az 1 számos sz.ar sláger zenék.3 Újságot sem olvasom,mert mindenki mást ír.Miért ne tehetném fel itt a kérdést?Nem azért van az oldal?De az már biztos hogy te csak azért jársz ide hogy kötekedjél.Bár ilyen buzgó mocsing sza.rrágok mindenhol vannak.
"600 oldalnyi rizsát elolvasni"
Az első találat szövegének, a félkövér betűs bevezetésében ott van.. Jól láthatóan, értelmezhetően
Na ennyit rólad! -.-
Hm :)
Dobálózhatsz szavakkal, én legalább jól megindokoltam, amit gondolok, van egy álláspontom és igazságalapom.
Te meg csak lúzerezel meg stb..
A GYAKORI KÉRDÉSEK SZABÁLYZATA SZERINT: Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket:
"Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!"
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%E1llamad%F3..
Tehát nekem van igazságalapom a szabályzatból is!
Itt van egy hozzád hasonló kérdés, hasonló válasszal :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__142..
"Első, ennyi erővel azt is leírhattad volna, h 20 milliárd, ami fejenként 2 milliárdra jön ki. Ez már bonyolultabb lett volna igaz? :)"
Hogy lenne már 2 milliárd fejenként te szerencsétlen?Meg milyen 20 milliárd? Gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!