Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a vége annak a politik...

Mi lesz a vége annak a politikának, hogy a cigány szül 10-14 gyereket addig a magyar csak egyet és egyet se és a cigány már 14 évesen a 2. -t szüli?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 06:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
41%

"Szóval nincs forrás?"

Dehogynincs. Csak nem értem miért kellene neked forrás egy olyan állításhoz mint pl hogy Magyarország fővárosa Budapest.

2010. dec. 31. 14:40
 22/31 anonim ***** válasza:
36%

"A nemszószerint 10-14 az szó szerint egyébként mennyi?"

Az úgy megközelítóleg tíz és tizennégy közötti, családonként.

2010. dec. 31. 14:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez inkább tény mint politika.Megtiltani ugye nem lehet,a pénz meg kell nekik.Ha a kormány ezt szabályozná,másnap eltűnne az országház...
2010. dec. 31. 16:12
 24/31 anonim ***** válasza:
68%

14:16

"TÖBB MINT 2X ANNYI GYEREKET szül egy cigány család mint egy magyar"

Egy magyar család kb. 1-1,5 gyereket szül, egy cigány átlagosan kb. 2,5-3-at.

Melyik egészséges? Melyik abnormális?

2010. dec. 31. 16:28
 25/31 anonim ***** válasza:
11%

"Melyik egészséges? Melyik abnormális?"

Szánalmas vagy.

!! A cigányt a magyar tartja el, ha belegondolsz!!

Annyira elegem van belőled.

Először azt hiszed, nem lesz statisztika, hát lett több is!! Nagyképűen bunkózol itt. Tehát 0 vagy, már ellőtted magad itt.

Aztán FOGALMAD SINCS MI AZ A CIGÁNY. Fogalmad sincs kik azok, hol laknak, hányan vannak, mit csinálnak, miből (nem) élnek!

Akkor meg se szólalj már!

2010. dec. 31. 16:38
 26/31 anonim ***** válasza:
Utolsónak nagyon igaza van.Egyébként hogy lehet 1,5 gyereket csinálni? Nekem egyszerre lett kettő.
2010. dec. 31. 17:07
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

"Egyébként hogy lehet 1,5 gyereket csinálni? Nekem egyszerre lett kettő."

Úgy hogy az egyik család kettőt vállal a másik egyet. És így meg van az egy nőre jutó 1,5 gyerekes statisztika. Amúgy már ennyi sincs :(

Ez egy ráta, átlagot számol, és jól mutatja a viszonyokat.

2010. dec. 31. 17:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja,értem.Akkor nálam nem fog a statisztika bejönni,mert én még akarok kettőt,az már négy.Mondjuk ennyit tényleg csak annak szabad vállalni,aki legalább olyan jól áll anyagilag,mint én.Meg a cigányok,mert őket meg támogatják.Kiszámoltam:Minden 100000 ft-os keresetből 20000 ft megy a támogatásokra.Tőlem így 200000 ft-ot vesz le az állam egy hónapban.Én megdolgozom a havi milliómért,a többi semmirekellő meg ebből él.Hát köszönöm,romakirály.
2010. dec. 31. 22:20
 29/31 anonim válasza:
30%

A tendencia a következő:

-A nyugdíjasok száma nő (előttünk a demográfiai hullám) a születések száma (magyar nemzet) csökken.

-A romáknál a születések száma nő.

-Munkahely nem lesz több, csak kevesebb (technikai fejlődés efelé mutat).

Végeredmény: Kevés kereső, sok eltartott, és a kevés keresőn nagyobb terhek (azt a lovat ütik amelyik húz).

Ha a média hatására a nemzeti öntudatunkat is elveszítjük, akkor sajna igen, 100-150 évig mi leszünk a romák és a zsidók rabszolgái, és utána már nem lesznek magyarok...a romák pedig elköltöznek nyugatra, és keresnek egy másik nemzetet amelyen tovább élősködhetnek, és Magyarország lesz az új Izrael...(ide beköltöznek a sivataglakó zsidók.)

2011. jan. 1. 10:19
 30/31 anonim válasza:

Demográfiai szabályzás kellene. Magyar embereknél is be lehetne vezetni hogy egy új család két-három újszülöttnél többet ne csináljon. Ha mégis, akkor nem kell rá semmi támogatás. Aki NEM AKAR dolgozni, arra pedig semmiképp se adjanak pénzügyi segítséget... Csakhogy ez nem éppen kivitelezhető.

Nem tartom helyesnek, de Asimov: Kavics az égben c. könyve szerint, az egyes külső bolygók lakói szerint az embereket eutanáziával kellene súlytani 60 év felett. A környezettől eltekintve, a szemlélet elgondolkodtató. Véleményem szerint nem kellene szegény nagyit és papit megöletni, de valami népességszabályzó elemet égető lenne bevezetni.

2011. jan. 6. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!