Tavasszal forradalom? Ugyan már!
Sokszor olvasom itt (napi szinten), hogy mikor lesz már forradalom Magyarországon? Meg, hogy mennyire fel vannak háborodva az emberek.
Ha lenne forradalom kimennék... Kimennék tüntetni ha nem a sok baloldali agyhalottal kéne csőcseléket alkotnom. Úgy gondolom, hogy a Jobbikosoknak is határozottabbnak kéne lennie mert így biztos, hogy nem lesz forradalom azzal a pár száz erőszakos, demokrácia ellenes, habzó szájú nyugdíjassal!
Szerintetek?
Ha lenne forradalom, akkor elmenekülnék az országból.
Már nem azért, mert annyira szeretem a Fideszt, hanem azért, mert nem hiányzik, hogy a forradalmi hevületben utcai anarchia törjön ki, majd élelmiszer és egyéb szolgáltatásellátásban visszatérjenek az 50-es évekbeli állapotok a rendbontás miatt.
Sokan életik itt a véres forradalmakat, akár ehhez még fel is kapják a borzalmas Che Guevarás pólójukat, meg a csicsás lyukas zászlót, de arra már nem gondolnak, hogy egy ilyen "forradalom" után nem is olyan kevés ideig olyan állapotok uralkodnának az országban, mint Ceausescu Romániájában.
Hamar lelankadna a lelkesedésük, amikor elmenne az áram, gáz, internet, telefonvonal, a boltokból elfogyna minden és nem jönne utánpótlás amíg helyre nem állítja valaki az infrastruktúrát
Ez hasznos. Remélem, ha forradalom lesz, akkor nem megint március 15.én fog kitörni. Teljesen ciki lenne, ha az új forradalom napja azért nem lenne munkaszüneti nap, mert egy régebbi forradalom miatt eleve munkaszüneti napon kezdődik.
Legalább annyi értelme legyen, hogy egy másik napon lesz, és így lesz egy új szabadnapunk.
"nem lesz forradalom azzal a pár száz erőszakos, demokrácia ellenes, habzó szájú nyugdíjassal! "
Ja, hát elvileg csak az MTV székházat vette be az a baloldali nyugdíjascsoport. Amúgy meg menne a sok jobbikos is szerintem nem muszály ebbe pártokat everni, és itt a baj. A Jobbik, a FIDESZ, az MSZP mind nemzeti összefogásról beszél, hogy csak együdt van esélyünk. Azt viszont elvárják, hoyg az Ő oldalukon egyesüljünk bármilyen célért, mert ha nem rájuk szavazunk, akkor árulók vagyunk. Ha cigánynak születtünk, vagy zsidónak, nem mehetnénk ki a forradalom napján, legalábbis én ki sem tenném a lábamat, ha közélyük tartoznék. Szóval jó lázadást, egy párt vagy eszme sem tudja ledönteni a rendszert, csakis a nép, aki nem egy párt oldalán harcol, hanem magáért, és a gyerekeiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!