Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Elpártoltok a...

Fideszesek! Elpártoltok a Fidesztől, ha 2014-ben nem írnak ki országgyűlési választásokat?

Figyelt kérdés
Ez egy hipotetikus kérdés, szóval ne azzal jöjjetek, hogy úgyis kiírnak majd! A kérdésre válaszoljatok!!!
2010. dec. 28. 18:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

16:21!

Elnézést, hogy lepontoztalak, véletlen volt. A válaszoddal egyetértek. Az embereknek nagyobb a gyomra, mint a szabadságvágya. Ez a fideszesekre hatványozottan érvényes.

2010. dec. 29. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nem azt kérdeztem, hogy másra szavaznál e, hanem azt, hogy elpártolnál e a Fidesztől. Olvasd el a kérdést rendesen, még mielőtt okoskodsz!"

Buta vagy. Ha nincs választás, akkor mindegy, hogy pártolom-e a Fideszt vagy sem. Érdekes amúgy, hogy a Fidesz berkein belül fel sem merül ilyen, hogy ne lenne 2014-ben választás. Ebből kiderül ki akar diktatúrát, ki az akinek megfelelő tapasztalata van benne. Mi, akik Fideszesek vagyunk nem félünk tőle és nem is vízionáljuk a diktatúrát, de nem foglak győzködni. Élj csak álomvilágban, a te dolgod.

2010. dec. 29. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:
én nem hinném hogy a "fideszesekre" hatványozottan lenne igaz... ne skatulyázd be az embereket, legalábbis ne így! mint mondtam vannak a kemény magú emberek meg akik nem elvakultan szavaznak. Tehát szerintem az összes párt keménymagja elvakult és jobban hasonlítanak egymásra mint azt gondolnák! csak az egyik vörös a másik narancs színű :)
2010. dec. 30. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!