A FIDESZ el fogja törölni a 4 évenkénti szavazást? Konzerválni fogják az új egypártrendszert?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 20:51
12/23 anonim válasza:
Nem akarják eltörölni, mindössze 2 évvel elcsúsztatni, hogy ne egy évben legyenek a választások. Az önkormányzatit szeretnék eltolni 2 évvel, utána visszaáll 4 évre.
13/23 anonim válasza:
Szio.
Átköltöztem ide. Kicsit unom az X éves vagyok, pici-e a farkam, és a 1..X éves vagyok, baj-e hogy szűz vagyok témát. Itt vannak komolyabb emberek is. De azért átnézek. Örülök, hogy látlak. :-)
14/23 anonim válasza:
Szia!
Én találtam valakit, aki minden kérdésre szilvásbuktával offol.
Pl.:Mit csinál a nőgyógyász? :)
15/23 anonim válasza:
Amikor a választás előtt ezt valaki feltette,kapott a fejére,most meg már majdnem mindenki belátja,hogy nem jó ez a 2/3,sőt!Lenni kellene 5 pártnak,30-25-20-20-5%-os pártoknak,és akkor nem kellene egypártrendszerre gondolni sem!A Fidesz is el fog bukni,mint eddig mindenki!
16/23 anonim válasza:
Itt nem egy párt bukik el, hanem egy egész ország...
17/23 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésemért de hol hallottál erről ?
Ökörköri
18/23 anonim válasza:
ha a csürhe magyar nép engedi,akkor még 100 év múlva is ők kormányoznak
19/23 anonim válasza:
Engem kérdezel, hogy hol hallottam?
20/23 anonim válasza:
takacsmel- nek
Ha tudod a választ akkor igen, Téged.
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!