Mikor mehetek nyugdíjba?
Figyelt kérdés
1954-ben születtem,40év 9hónap szolgálati időm van .Ebbe benne van a gyes is 2 gyermekem van,illetve munkanélkülin voltam pár évvel ezelött.Kérdésem az lenne hogy most az új nyugdíjrendszerbe beleszámít a munkanélküli járadékom?Mert ha nem akkor ha jól számolom akkor még kb.6 hónapot kellene ledolgoznom.2010. dec. 27. 17:37
3/13 anonim válasza:
csak 8 év, gyermek godozással összefüggő támogatás, (GYED-GYES) számít bele azon kívűl SEMMI!
(szakmunk. képző, fizetetlen szabadság, munkanélküli-álláskeresési támogatás stb. ideje NEM!)
5/13 anonim válasza:
Miért nem? Csak. Azért,mert a Fidesz így döntött.
6/13 anonim válasza:
nem értem. mi azzal a baj, hogy ha valaki munkanélküli volt, (értsd: nem dolgozott), akkor az ne számítson bele?!
7/13 anonim válasza:
Sverdans azzal semmi. Csak már megint hülye vagy és fel sem fogod miről van szó.
8/13 anonim válasza:
csak 8 év, gyermek godozással összefüggő támogatás, (GYED-GYES) számít bele azon kívűl SEMMI!
(szakmunk. képző, fizetetlen szabadság, munkanélküli-álláskeresési támogatás stb. ideje NEM!)
"Ez a válasz 38%-ban hasznosnak tűnik."
...bár hogy fáj is "egyeseknek", attól, hogy esetleg... "Ez a válasz 0% hasznosnak tűnik" ...értékelésű lesz a fenti válasz, akkor is ez a Törvény már nem változik, már az Országgyűlés által megszavazott, elfogadott rendelet.
(a legújabb Magyar Közlönyben kihírdetve!)
9/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!