Szerintetek ez igaz a magyarokra?
"Szerintem a magyarok "betegek", pesszimisták, irigyek, kishitűek, és valljuk be itt és Kelet-Európában van a legtöbb bunkó ember. Mellesleg a magyar igénytelen is, szemetel, undorító házakat épít, nem tartja rendben.
Szellemileg már nem is minősítem, mindenkit lenéz, lesznoboz; a rasszizmus itt Mo-n embertelen mértéket ölt, nagyon zárkózottak az emberek, értékvesztett egy világ ez a magyar. A magyarok nagyrésze ateista, bár NY-Európa nagyrésze is már. "
"értékvesztett egy világ ez a magyar. A magyarok nagyrésze ateista, bár NY-Európa nagyrésze is már."
Ebből az utolsó paragrafusból már egyből leesik, hogy ezt valami babonás, 100 évvel a múltban járó, hülyeségekben hívő "mainstream-ellenző" csoport írta. Pont, mint a szentkorona.com.
Igen, az a szentkorona.com aki büszke arra, hogy a tudományos tényeket nem hiszik el, és abban hisznek, hogy Lady Gaga a Sátán reinkarnációja...
Ennyit ezekről a marhákról, Amerikában és Nyugat-Európa egyes helyein már az 1920-as években is kiröhögték volna őket...
a pesszimizmus igen, a bunkóság egyáltalán nem magyar sajátság. a többi azért a többségre nem igaz.
Amúgy ezt hol írták?
Hát az, hogy pesszimisták vagyunk az teljesen, 90 éve mondhatjuk nem történt túl sok jó, sőt csak rossz dolog. Főleg a mostani években az elmúlt 20 évben. Irigyek? Hát szerintem ezt egy népre nem lehet mondani. Nagy rasszizmus-szerintem ezen nincs mit csodálkozni az én álláspontom szerint olyan nem létezik, hogy rasszista csak tapasztalt. Zárkózottak az emberek - ezt valahogy nem tudom értelmezni. Ha úgy érti, hogy nem szeretjük a turistákat akkor baromság, a magyar vendégszerető nép, de ha a bevándorlókra nézve mondja akkor nem csoda egyre több a kínai, a cigányokról ne is beszéljünk, a négerek meg az iszlámok, zsidók szerencsére a közéletbe még annyira nem folytak bele.
De ezt az egészet mindenki másképp látja szerintem.
"az én álláspontom szerint olyan nem létezik, hogy rasszista csak tapasztalt" látszik is a hozzászólásodon -.-
iszlámok? wtf???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!