Hányan szavaztak a fideszre 2010ben? Hány százaléka ez a szavazásra jogosultaknak?
Nem csak a Fidesz és az MSZP van, és nem csak az a 2, akik kiestek és nem csak az a 2, akik most újoncként bejutottak.
Akik nem voltak szavazni, azok olyan pártra várnak végre, akik nem vezetik meg a tömeget. Számomra a Fidesz = MSZP, szóval nem rájuk szavaztam.
Nem volt mindenki szavazni, így az a 2/3 csak "matematikai" 2/3 (ahogy F1-ben is van, hogy valaki csak matematikailag lesz mégis győztes), de nem valós.
Én nem örülnék neki, ha ők maradnának, mert eddig csak rombolnak, de hogy ki lenne helyettük jó, hát nem tudom, egyik eddigi sem, az biztos.
És én tisztán emlékszem hogy 98 és 2002 között egyetlen egy hitelt sem kellet felvennünk.. mert megtudtunk élni mindenből és olcsó volt minden az élelmiszerek is nem voltak kínai áruk.. 2005-zúl pedig felvettük a hiteleket mert rákényszerültünk jött a raifesin bank budapest bank a cetelem amit most is nyögünk hsbc.. ezek a bankok hol voltak 98 és 2002 között? ha volt is forint alapú hitelezés volt nem deviza alapú..
Szóval ki a fideszt akarja szidni előbb gondolkozzon és utánaírjon..
"2002-től jött az antifasiszta mszp és behozta a devizahiteleket"
1., mi köze az antifasizmusnak a devizahitelekhez? Talán te is fasiszta vagy, hogy ennyire fújsz rájuk?
2., a devizahitelek felvétele nem volt kötelező, és nem volt kényszer, ott volt mellette a forint alapú is (megjegyzem, a Medgyessy-kormány idején is volt kedvezményes forint alapú hitel) mégis nagyon sokan inkább a svájci frank alapú hitellel éltek.
3., Arról, hogy Kósa, Orbán, Matolcsy, Szíjjártó és Varga össze-vissza beszélnek, a befektetők és a piaci elemzők semmi hosszú távú következetességet nem látnak a Fidesz programjában, csökken a bizalom a magyar gazdasággal szemben, ennél fogva gyengül a forint, nem az MSZP tehet.
16:11
A gondolkodás és az utánajárás errefelé ritka szóval ne itt keresd...
Akik szerint olyan szuper a Fidesz, azoknak csak pár dolgot javaslok, hogy olvassanak utána alaposabban (nem a régi, a MOSTANI dolgaikról):
- alkotmánybíróság
- médiatörvény
- magánnyugdíjpénztárak
- egykulcsos adó (kiemelten a kevésbé jól kereső rétegre gyakorolt hatása)
Az MSZP = Fidesz, ugyanolyanok, politikus = féreg.
Zárszónak pedig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!