Marad a Klubrádió? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú?
Februárban lejár a frekvenciája. Április elején nyert ugyan újat, de még a régi ORTT-től, és ezt most természetesen érvénytelennek nyilvánították. A fideszes illetékesek most még talányosan nyilatkoznak: Nem is tudják, miért ne, persze, lesz bizonyos átrendeződés... De szerintem ez csak taktika, hogy ne szerveződjön ellenállás, majd a lejárat előtt egy nappal közölni fogják, hogy mégsem kapott új frekvenciát. Eddig mindennel így volt. Legutóbb a sztrájkjog korlátozásáról nem akart tudni senki, aztán pár napra rá megszavazták.
"minek maradjon meg egy zsidó mszp-s rádió?"
Ha az Echót vagy a Lánchíd rádiót szüntetnék meg, képzelem, hogy visítanál...
Az echo és a lánchíd rádió egy igazi
Magyar
Rádió és nincs zsidókkal feltoltve...
Uraim!
A demokrácia egyik alapelve a más iránti tolerancia, még akkor is (de főleg akkor), ha kisebbségben van.
Azért tart itt az ország, mert tolerancia nélkül csak szélsőségesen tudunk hozzáállni a dolgokhoz.
Így nagyon sokáig nem fogunk a hőn áhított, máshol már elért életszínvonalra jutni.
Én így gondolom...
" minek maradjon meg egy zsidó mszp-s rádió?"
így van szüntessék meg azt a fost
csak sajnálni tudom aki óbégat miatta hogy megszűnik
ugyanakkor mérhetetlenül nagy káröröm van bennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!