Tetszik a Fidesz eddigi munkássága?
Figyelt kérdés
Tudom,most írni fogod azt,hogy miért az MSZP mennyivel volt jobb? De most kimondottan csakis a Fideszről kérdezek és nem más pártokról. Ha más párt témája érdekel azt fogom megkérdezni. Kihangsúlyozom nem vagyok Fidesz,MSZP,Jobbik,LMP táborába tartozó szimpatizáns!2010. dec. 24. 10:08
2/12 anonim válasza:
Nem,mert diktatúrát építenek! Én sem vagyok különben egyik párt szimpatizánsa sem.
3/12 anonim válasza:
annak örültem, hogy a vörösök buktak, de ezektől már most okádnom kell, egyértelműen rosszabbak, eddig egy (1!) olyan intézkedésük nem volt, ami ne mérgelt volna fel, az oktatási törvény módosításától a nyugdíjállamosításon keresztül, érintve a médiatrövényt, egészen az alkotmánymódosításig.
4/12 anonim válasza:
Nem, egyébkén meg a politikus nem ember, nem állat, hanem féreg.
5/12 anonim válasza:
Régebben még szimpatikus volt a Fidesz (bár sosem szavaztam rájuk), de ez a pár hónapos "kormányzásuk" egyszerűen hányadék.
6/12 anonim válasza:
Elégedett vagyok, ha így folytatják akkor legközelebb is megkapják a szavazatomat.
7/12 anonim válasza:
Rohadtul nem, semmi jót nem lehet mondani.
8/12 anonim válasza:
annyira tetszik hogy hányni tudnék tőle...
9/12 anonim válasza:
Elégedett vagyok velük.
Mindenki a változásért nyávogott az országban, de ahogy elkezdődött már sírás van. Mindenki sültgalambot várt, meg kerítést kolbászból de azért hogy valaha is így legyen, senki nem tesz keresztbe egy fűszálat sem, csak a fideszt hibáztatja hogy miért nincs így.
10/12 anonim válasza:
Igen.
Végre felkavarják ezt a működésképtelen több évtizedes állóvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!