Nem szánalmas már az, hogy mindent az MSZP nyakába akar a fidesz varrni? Mintha a külföldiek nem látnák mi folyik itt. Miért nem vallják be, hogy nem akarnak szabad sajtót?
Figyelt kérdés
"Szerinte az MSZP tudatosan félretájékoztatja a nemzetközi közvéleményt és az európai parlamenti képviselőket."
2010. dec. 23. 12:16
11/20 anonim válasza:
Az is szánalmas volt, hogy "Ország Viktor nem jár be a parlamentbe"
"Ország Viktor tönkretette, tönkreteszi, és tönkre fogja tenni az országot"
Ügyes ez a Viktor, hiszem be sem jár, nem is kormányoz, mégis tönkreteszi az országot.
Tehetséges egy imposztor nem?
12/20 A kérdező kommentje:
2010. dec. 23. 13:54
13/20 anonim válasza:
Ha az mszp lenne,eszükbe sem jutna jóirányba terelni a dolgokat.És én nem egy fidesz hívő vagyok t.komment,hanem egy józanul gondolkodó ember.Habár nekem mindegy,az én anyagi helyzetem csak akkor fog romlani,ha meghalok,addig meg vígan és jól élek,de te belepusztulsz ha mszp lesz,hacsak nincs közöttük egy jól tejelő nokia dobozos rokonod.
14/20 A kérdező kommentje:
És miért gondolod, hogy a fidesz jó irányba irányítja? Akkor biztos lehetsz benne ha a diktatúra a jó irány.
2010. dec. 23. 17:58
15/20 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy,de az biztos hogy fogalmad nincs mi a diktatúra.Nem baj,az a jó hogy nem vagyunk egyformák,de szerencsére a butaság sem ragályos.
16/20 A kérdező kommentje:
Ja mert szerinted itt teljesen demokrácia van és a média törvénnyel továbra is lehet majd adni olyan híreket amiben nem a fidesz van úgy beállítva minst a messiás?
2010. dec. 24. 09:21
17/20 anonim válasza:
Szerintem kár elfajulni ennek a beszélgetésnek,az egész nem ér annyit.Egyébként ha jobban visszagondolsz az mszp mindent megtett,még drogot is csempésztek a Hír tv munkatársának a kocsijába,csakhogy ne tudják az igazat elmondani,tönkre akarták tenni a csatornát.De ezeket csak akkor tudhatod,ha mást is néztél mint az atv,rtlklub,tv2,ill.nemcsak a népszabadságot olvastad.
18/20 A kérdező kommentje:
De volt az rtl-ben is. Sőt még az indexen is.
2010. dec. 24. 20:07
19/20 anonim válasza:
Csak nem olyan részletesen.De végre valamiben egyetértettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!