Hol lehet utánanézni, hogy PONTOSAN mi ez az új média törvény?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 21:59
1/10 anonim válasza:
Szerintem még sehol. Csak tegnap fogadták el,még nem kerülhetett nyilvánosságra a teljes szövege és a végrehajtási utasítása.
4/10 anonim válasza:
Még pár napot várni kell a kihirdetésig, mert a köztársasági elnök még nem írta alá. Egyelőre csak a benyújtott törvényjavaslat látható az Országgyűlés honlapján, de ez nem tartalmazza az elfogadott módosító indítványokat. Ez itt van:
A szöveges PDF-re kell kattintani.
5/10 anonim válasza:
én is most akartam megkérdezni ezt
6/10 anonim válasza:
Tényleg csak a bűnügyek 20%-át mondhatják be a híradókban? De miért? Ennek mi értelme?
7/10 anonim válasza:
majd a Köztársasági Elnök aláírása után itt keresd:
(a Törvény akkor lép hatályba, ha ebben megjelenik)
8/10 anonim válasza:
mert a legnagyobb nemzetiségi csoport, a magyar nép elleni cselekedeteit (80%!) nem lehet nyilvánosságra hozni.
9/10 anonim válasza:
"Tényleg csak a bűnügyek 20%-át mondhatják be a híradókban? De miért? Ennek mi értelme?"
Úgy mutassák az országot mintha egyre jobb lenne.
"mert a legnagyobb nemzetiségi csoport, a magyar nép elleni cselekedeteit (80%!) nem lehet nyilvánosságra hozni."
Ott kezdődik a gond, hogy ezt a javaslatot a Jobbik adta be.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Boldog Karácsonyt!
2010. dec. 25. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!