Az Eu miért nem használja a fidesz módszerét, hogy megállítsa a magyar kormányt a médiatörvényben?
Szerintem az Eu magasról sz@rik rá, hogy nálunk milyen médiatörvény van.
Amíg az EU-nak és a nyugati tőkének/propagandának szabad kezet adnak nálunk, addig nagyon nem érdekli őket még az sem, ha a magyar embernek rabszolga módjára kell majd éhbérért dolgoznia valamelyik gyárban a futószalag mellett, miközben a kenyér és a benzin majd kétszer annyiba kerül, mint Angliában.
"a Fidesz zsarol:) lásd vagy átlépsz államiba mynpből vagy pedig 14 hónapig elveszik az ottani pénzed..."
Bocs, igaz, erről "elfelejtkeztem". Bár,
Látom, itt mindenki álomvilágban él...
Az EU számára Magyarország egy piac. Piac, ahova lehet adni a hitelt (amit sosem fogunk visszafizetni, ezt hívják aranytojást tojó tyúknak), piac, ahova lehet nyomatni a francia, német, angol árut, piac, ahová lehet szórni a szemetet. Ennyi. Ahogy beléptünk rá tíz perc múlva már mindenki azon dolgozott, hogy tönkreverjék a mezőgazdaságunkat, és ma tobzódnak a polcokon a francia, lengyel, szlovák áruk. (Nézzük csak a libatömést: Magyarországon mekkora perpatvart csapott a külföldi állatvédő egyesület, hogy mekkora állatkínzás... A franciák valahogy humánusabban csinálják, mert a múltkor láttam a boltba hízott libamájat.)
Érdekli is őket a médiatörvény, vagy akármi, amíg nem lesz veszélyben a szabad felvevőpiac, a multik beáramlása, és az ország szabad szét rablása. Az ide befolyt EU-s pénzek pedig hova mennek? Vissza az EU-s cégekhez, miközben ők büszkén mondják, hogy mennyit segítenek. Jah, tényleg érdekli őket...
Elsőnek itt tessék felébredni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!