Mi ez, a magyar emberek részéről, Magyarországgal szemben?
A kérdésem az lenne ,mi ez a sok gyűlölet egymással és a hazával szemben?
Ha valaki valamit nem tud és esetleg butaságot ír azt miért hülyézik le ahelyett hogy elmagyaráznák neki az igazságot?
Miért van az ,hogy az embereknek rossz előítéletei azokkal szemben akinek esetleg több van?Mért van az , hogy ennyi ember csak kihasználja a másikat.Miért nem úgy van ,hogy ha adót emelnek akkor úgy tudunk rá gondolni ,hogy legalább lesz egy új Gát ,vagy egy új híd Magyarországon ,ahelyett, hogy a politikusok többet tudnak elherdálni?
Azért, mert ha adót emelnek, abból sosem új gát készül, hanem mindig a politikusok visznek haza így többet.
A burzsoázia gyűlöletét egyértelműen a kommunizmus nevelte bele az emberekbe, és mivel az a generáció még él, meg azóta nem is nagyon igyekezett senki felszámolni ezt a rögeszmét, így hát nem változott a dolog.
Ha valaki nem tud valamit, és valaki más lehülyézi ezért, de nem magyarázza el neki, az azért van, mert ő maga sem tudja (ezért nem magyarázza el), viszont valahogy fölényben akarja magát érezni a másikkal szemben (ezért hurrogja le).
Hogy a sok ember csak kihasználja egymást? A liberalizmus, amelyben élünk, az egyén érdekét helyezi minden más érdek fölé. Azt sugallja, hogy a TE életedben TE valósítsd meg azt, amit TE akarsz, másokkal meg nem kell törődni, mert a más az nem TE vagy. Kell ennél részletesebb magyarázat arra, hogy miért önző mindenki, hogy miért mindenkit csak a saját profán, önös érdeke izgat?
Mert a politikusok tényleg csak a saját zsebüket akarják tömni.
Én nem az embereket szoktam szidni (bár igaz ez a "ha nekem rossz akkor neked is legyen) hanem az ország gazdaságát és ebből kifolyólag azt, hogy el kell menni.
"Miért nem úgy van ,hogy ha adót emelnek akkor úgy tudunk rá gondolni ,hogy legalább lesz egy új Gát ,vagy egy új híd Magyarországon ,ahelyett, hogy a politikusok többet tudnak elherdálni?"
Mert itt még egy adóemelés után sem lett új gát vagy új út, csak új villák a rózsadombon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!