Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről mit gondoltok?

Erről mit gondoltok?

2010. dec. 18. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Szörnyű betegség a monománia. A jobbikosok körében különösen elterjedt. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2010. dec. 18. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy az Echo tv-s logót utólag tették rá a videóra, ami elég nagy gyökérség.
2010. dec. 18. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
be kéne tiltani az internetnácizmust.
2010. dec. 19. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy küzdeni kell az ellen, hogy felvásárolják az országunkat, és madzagon ráncigáljanak minket. De nem nemtelen eszközökkel! Nem úgy, hogy kiutáljuk, kitiltjuk, ellehetetlenítjük a külföldi befektetőket (egyenlőre nem ez történik, szerencsére), hanem úgy, hogy felvesszük velük a versenyt. Mi is ravaszak, mi is szorgalmasak, mi is összetartók leszünk. Nem gyűlölködünk, hanem felhúzzuk a kesztyűt. Nem zárjuk ki magunkat a világgazdaság vérkeringéséből, hanem vezető szerepre törünk benne. Ez az igazi hazafiság, ez az, amit büszkén vállalhatnánk.

Az a zsidógyűlölő propaganda viszont, ami most megy, az balekság. Rohadt égő.

2010. dec. 19. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
2010. dec. 19. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az izraeli vagyok

Eloszor is a tisztesseg kedveert meg kell jegyeznem, hogy Pereszhez viszonyitva, en Izraelen belul a politikai terkepnek eppen az ellenkezo vegen vagyok. Ezzel egyutt meg kell vedenem:

A beszed soran Peresz buszke arra, hogy ez a kis orszag ilyen sokra vitte. Es azt hiszi, hogy ezt masok (a magyarok is) ertik, es ezert viccel. "Megvasaroltuk Manchattant..." (Az mas kerdes, hogy milyen izraeli politikus az, aki nem hiszi el a magyar antiszemitizmust, es nem latja elore, hogy szandekosan komaolyra fogjak venni a viccet. De ez meg a legkisebb hibaja, viszont evvel a naivitassal vitt bele minket az oszloi szerzodes tragediajaba.)

Ezutan azonban komolyra forditja a szot, es igy folytatja:

"Mi azonban vegulis kicsi orszag vagyunk, es nagyon nehez lesz ipari orszagga valnunk. Egyszeruen mincs eleg nagy helyi piacunk,.. itt elvagjak a filmet.

Ez utobbi mondat forditasakent azonban a kovetkezo magyar felirat van: A tehetsegunk, az osszekotteteseint es a dinamizmusunk jovoltabol szinte mindenhova eljutunk.

2010. dec. 19. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én inkább másolnám Izraelt!, pedig Jobbikos vagyok.:)

Tüzet a tűzzel!

"Z"

2010. dec. 19. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!