Mit szóltok ahhoz, hogy egy új törvény szerint nem lehetne a boltoknak önköltségi ár alatt adni a pékárukat?
Szerintem ez éppen is, hogy jó döntés.
Az önköltség ugyebár nem más, mint az költség, amibe kerül az adott termék előállítása. Ha alatta adja el egy cég, az neki veszteséges. Tisztán látni, hogy nagyobb multik ezt reklámként használják fel. Ki az, aki bemegy a TESCO-ba, vesz két zsemlét, és ennyi. Nem sok. Közben a kisebb pékségek szenvednek, mert szinte képtelenek a fejlődére, nem tudnak profitot termelni, mivel a multik amúgy is lenyomják az árakat. Ez az egész tisztességtelen. Menjenek a ... a multik.
"Közben a kisebb pékségek szenvednek, mert szinte képtelenek a fejlődére....Ez az egész tisztességtelen. Menjenek a ... a multik."
Én örülök annak, ha olcsó a kenyér, nagyon sajnálom közben a kis pékségeket, de sajnálatból sem ők sem én nem lakom jól. De maradjanak inkább a multik és olcsó kenyér. Nekem nem mindegy hogy egy hónapban 30napra tudok kenyeret venni vagy csak 29-re.
" Ez az egész tisztességtelen."
Miért a multikat kell szidni?
Ugyanúgy volt esélye más boltnak is kinőni magát. Akkor legyenek versenyképesek a kisboltok. Ja hogy nem tudnak akkor megszívják.
Szegény kis pékségek, annyira sajnálom őket :(
Főleg, hogy a szegény kis pékségben megtették velem, hogy 13-14 órában dolgoztattak, a túlórát nem fizették ki, és a végén kiderült, hogy be se jelentett, így aztán mentem a multiba. Jaj de sajnálom a SZEGÉNY kis pékségeket. (Annyira szegény, de tényleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!