Valakinek abból sok pénze van hogy az új metró kocsikat
nem helyezik üzembe?
Figyelt kérdés
Nem az Alstom gyárra gondok!
Hanem Magyarország nagy fejeseire!
2010. dec. 17. 13:32
1/8 anonim válasza:
Az új metrókocsik sokkal sz*rabbak, mint a jó öreg ruszki kocsijaink. Kényelmetlen műanyag ülések vannak bennük, ráadásul gondolom valami fejlett komputer-sz*rral működnek, ezért állandóan le fognak robbani, ha "lefagy a windows".
2010. dec. 17. 13:38
2/8 A kérdező kommentje:
Más országokba is Alstom metró van!
2010. dec. 17. 13:46
3/8 anonim válasza:
Ja máshol is az van.
Máshol nem kell vezető, de nálunk kell, pedig nélküle is elmenne.
2010. dec. 17. 13:49
4/8 anonim válasza:
Azért van benne vezető, hogy ha baj lenne, akkor meg tudják állítani. Persze ők se tudnák gyorsabban, de az emberek megnyugtatására jók. (Ez volt az indoklás a sofőrök alkalmazása mellett)
2010. dec. 17. 13:57
5/8 anonim válasza:
"Az új metrókocsik sokkal sz*rabbak, mint a jó öreg ruszki kocsijaink."
Te nem vagy tisztában a valósággal. A szar vén orosz kocsiknál minden jobb. Nem tudom, hogy neked van-e metrókocsi-vezető ismerősöd. Mert nekem igen, és egyszer volt alkalmam beülni mellé a vezetőfülkébe. Láttam ám ott dolgokat. Tudod, hogy mivel indítják be a metrót? Egy nemtomhanyas villáskulccsal. Az a "slusszkulcs". Ráadásul a mostani kocsikon is állandóan elromlik a technika, mivel a fékezés automatikus, de nemegyszer nemkétszer a vezetőnek kell lassítania, ami általában azzal jár, h a satufékben mindenki egymás nyakába esik.
2010. dec. 17. 14:43
6/8 anonim válasza:
Nekem egy metróvezető mesélte el, hogy nem engedi a családját metróval utazni, mert életveszélyes. Alkatrészt nem gyártanak hozzá, vagy nagyon drága(nem emlékszem melyik), ezért átszerelik egy másik metrókocsiból.
2010. dec. 17. 15:19
7/8 anonim válasza:
Igen, az érintett önkormányzatoknak. Ez az egész hécó csak azért megy, hogy az eladósodott fővárosnak még ne kelljen fizetnie.
2010. dec. 17. 15:52
8/8 anonim válasza:
biztos lehetsz benne. urambátyám országban egy méter csíkot nem festenek fel az aszfaltra se anélkül hogy valaki közben ne tegyen zsebre legalább egy hétszámjegyűt, vagy akár többen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!