Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen intézkedésekkel lehetne...

Milyen intézkedésekkel lehetne igazából beindítani az országot?

Figyelt kérdés

A Fidesz intézkedéseiben én nem hiszek, mert el sunyiskodják az egészet. A Gyurcsány kormány féle programok tudjuk miért nem jók.

Mit lehetne tenni?

Ez már annyira nyomasztó.

2010. dec. 12. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy igazságos királyt koronázni,és a politikusok 95%át kivégezni!
2010. dec. 12. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Bárcsak visszajönne Gyurcsány, csak ő tudna itt rendet rakni !!
2010. dec. 12. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Én nem tudom de Viktor tudja ha majd végigviszi az összes törvénymódosítását és ujra bevezeti a királyságot ő lessz a jó és igazságos Viktor már alig várom a koronázást.

Még koronát sem kell csináltatni ot van a parlamentben tök jól nézne ki vele

2010. dec. 12. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Az összes jelenlegi és eddigi politikusunkat láncra kéne verni és kitenni egy lakatlan szigetre. Utána már lehetne tárgyalni további intézkedéseken, de a rend felépítéséhez előbb ki kell dobni a szemetet.
2010. dec. 12. 17:25
 5/10 doboszoli ***** válasza:

Őszintén? Fogalmam sincs. Mondjuk én nem is harcoltam ,

hogy kormányra kerüljek.

2010. dec. 12. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy kellene az intézkedéseket és törvényeket meghozni, hogy mindegyikhez tartozzon annak szellemisége is.

Természetesen leírva, megfogalmazva. Szóval kevesebb gyarlóság s több emberség.

Egy konkrét törvénymódosítás, hogy a kérdésre is válaszoljak s aktuális a téma.

Amennyiben a Magyar Állam kisegíti a bankokat (bankkonszolidáció) csak olyan feltételekkel teszi ahogy a bankok adnak pénzt az állampolgároknak.

Ez egy egyszerű fogalmazvány.A szellemiségét nem írom le, szerintem mindenki érti miért.

Ökörköri

2010. dec. 12. 17:43
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó, ez jó ötlet
2010. dec. 12. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez érdekes senkinek eszébe se jut hogy az országot nem lehet "beindítani" nemzetközi gazdasági helyzet ellenére? Hogy képzeli bárki hogy virágzó magyarországot lehet létrehozni mikor világgazdasági válság van? Mikor nálunk sokkal gazdagabb országok nagyobb bajban vannak mint mi? Hova akar magyarország árut termelni mikor a piacok beszűkültek?
2010. dec. 12. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó. A Magyar Állam utoljára a 90-es évek elején segítette ki a Posta Bankot,azóta egy bankot sem.
2010. dec. 12. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Ebben részben igazad van,amennyiben csak a bankkonszolidációra gondolunk. De ne felejtsd el, minden egyes banki aljasságot csak a mindenkori Magyar Kormányok biccentésére kezdeményezhetnek.

Ökörköri

2010. dec. 12. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!