Milyen intézkedésekkel lehetne igazából beindítani az országot?
A Fidesz intézkedéseiben én nem hiszek, mert el sunyiskodják az egészet. A Gyurcsány kormány féle programok tudjuk miért nem jók.
Mit lehetne tenni?
Ez már annyira nyomasztó.
Én nem tudom de Viktor tudja ha majd végigviszi az összes törvénymódosítását és ujra bevezeti a királyságot ő lessz a jó és igazságos Viktor már alig várom a koronázást.
Még koronát sem kell csináltatni ot van a parlamentben tök jól nézne ki vele
Őszintén? Fogalmam sincs. Mondjuk én nem is harcoltam ,
hogy kormányra kerüljek.
Szerintem úgy kellene az intézkedéseket és törvényeket meghozni, hogy mindegyikhez tartozzon annak szellemisége is.
Természetesen leírva, megfogalmazva. Szóval kevesebb gyarlóság s több emberség.
Egy konkrét törvénymódosítás, hogy a kérdésre is válaszoljak s aktuális a téma.
Amennyiben a Magyar Állam kisegíti a bankokat (bankkonszolidáció) csak olyan feltételekkel teszi ahogy a bankok adnak pénzt az állampolgároknak.
Ez egy egyszerű fogalmazvány.A szellemiségét nem írom le, szerintem mindenki érti miért.
Ökörköri
Utolsó.
Ebben részben igazad van,amennyiben csak a bankkonszolidációra gondolunk. De ne felejtsd el, minden egyes banki aljasságot csak a mindenkori Magyar Kormányok biccentésére kezdeményezhetnek.
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!