Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit adott a nyugat az elmúlt...

Mit adott a nyugat az elmúlt 20 évben?

Figyelt kérdés
Nos, a nyugat talpnyalói most gondolkozzanak el igazán, hogy mit is adott Magyarországnak az elmúlt 20 évben a nyugat! És ezek után miért baj, prűdség, ha valaki kelet felé tekinget?
2010. dec. 12. 15:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jézusom!... Ezt a "Mit adott a nyugat" dumát képletesen értettem! És még azok okoskodnak itt, akik még ezt sem képesek felfogni!
2010. dec. 12. 16:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Sokmindenféle uniós támogatást, milliárdokat, csak a nép és a kisemberek nem látták hasznát...
2010. dec. 12. 16:40
 13/24 anonim ***** válasza:
Pénzt, tudás, kultúrát? Ahogy a Brian életében volt?
2010. dec. 12. 16:40
 14/24 anonim ***** válasza:

"Pénzt, tudás, kultúrát?"

Ezt a pénzt?

[link]

Ezt a tudást?

[link]

Ezt a kultúrát?

[link]

2010. dec. 12. 16:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy mindig hibáztatni kell valakit de miért kell a nyugatot azért mert ilyen szar ez az ország. Inkább a régi időkre kéne visszatekinteni hogy miért jobb a nyugatnak ők jó oldalon álltak magyar o az I.II. világháborúban is mindig rossz oldalon állt. 1 Németek aztán a Komcsik mindig veszítetünk országot szétdarabolták meg a sok elégtétel amit fizetni kellett meg mostis az ország nyakán a sok hitel ezért lekinkább a komunistákat keletieket lehetne hibáztatni meg a magyarokat hogy mindig rossz oldalon álltunk
2010. dec. 12. 16:46
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Eddie Van-Halen: Eruption http://www.youtube.com/watch?v=ULEBSxP725w

Commodore C64, Nintendo Entertainment System, MSX

Star Wars

Stanley Kubrick

Ford, Chrysler, Dodge, GM

Az elmúlt két évtized hazai underground és punkmozgalma

A keleti kultúrák is rengeteget adtak, de aki ezeknek a dolgoknak a varázsát nem érti, csak azért mert nyugati, az valszeg egy utolsó vérkommunista. Most is a Led Zeppelin Stairway to Heavenje szól nálam.

Ráadásul, Kérdező, mi nem szlávok, se nem altájiak, se nem ázsiaiak, se nem kínaiak nem vagyunk, magyarok vagyunk, itt Európában, úgyhogy a kelet elmehet a p*csába. Hallgass egy kis Hobót, hátha megjön az eszed.

2010. dec. 12. 16:52
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
15.56 Amit leirtál ez egy tipikus demagóg a régit tagadó apuka kedvence szöveg.Ahol az apuka az átkosba legalább 3 diplomát bezsebelt a kisfiát betolta seggnyalással egyetemre és most köpi a frankót.Két rendszert kiszolgáltam és egy nap munkanélkülin nem voltam és ledolgoztam 42 évet és ilyen szar demokráciát nem éltem meg.Szabad vagyok de a seggem csupasz és te mondod, hogy a magyar egy keresztbe tett szalmát sem tud megcsinálni és várja a lét.Állitom,hogy normális munkahelyet /nem irodát/életedbe nem láttál csak képről.
2010. dec. 12. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:

16:44!

Igen, pénzt, tudást, kultúrát.

Pénz:

Pl: [link]

[link]

Tudást:

Te mit használsz? Nyugati talámányon (számítógép) éred el a nyugati találmányon keresztül (internet) ezt az oldalt. Ha nem Moszkviccsal jársz, ha nem

Kultúrát:

Ha nem Orion úrhajót néznél még mindig, hanem Star Warst, akkor igen, kultúrát. Ha nem oroszokat akarsz olvasni, hanem mondjuk Tolkient, Timest, esetleg más nyugatit, és nem Gogolt, akkor igen, kultúrát is. Ha hallgattál Metallicát, Rammstein, David Guettát, Killers, nemtommit, akkor igen, kultúrát.

2010. dec. 12. 17:28
 19/24 anonim ***** válasza:

"Mit adott a nyugat az elmúlt 20 évben?"

Munkát. Több mint egymillió embernek, de inkább kettőnek.

2010. dec. 12. 18:06
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:53

A velem kapcsolatos személyeskedő megjegyzéseddel nagyon is eltévesztetted a házszámot, de nem is ez a lényeg.

Az, hogy a rendszerváltás után mi történt Magyarországon, az, hogy mennyien jutottak a létminimum alá, vesztették el a munkahelyüket, hogyan verték szét a magyar ipar és mezőgazdaság jól működő és fejlesztésre érdemes részét is, az nem a Nyugat hibája. Ezt az országot a magyar politikai és gazdasági elit lopta szét, rabolta ki, tette tönkre. Méghozzá tudatosan és hidegvérrel. És ezek az emberek nagyrészt ugyanazok közül kerültek ki, akik 1989 előtt is vezető pozíciókat foglaltak el az MSZMP-ben és az ahhoz köthető holdudvarban.

2010. dec. 12. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!