Lehet olyan, hogy valakinek egyik párt sem szimpatikus az országban? Ilyenkor mi van, nem megy el szavazni?
"Egyáltalán nem szégyen az ha nem szavazol. "
Nem szégyen, csak aki nem él ezzel a demokratikus jogával az utána ne kiáltson diktatúrát.
Kedves KTpearie és szavazatra búzdítók.
Mégegyszer kérlek titeket olvassátok el a
Kibulizott ország-ot, [link] de különösen a végén található fejtegetést a szavazásról.
Az a baj, hogy például a Fideszt 2/3-ba segítők közül rengetegen voltak a bizonytalan szavazók, azok akik jobb nem lévén a média belebeszélésének engedve kényszerből elmentek szavazni.
Ha csak egy picit számolgatunk, akkor belátható, hogy rengeteg átszavazás történt a korábbi aktív szavazó MSZP-sek részéről, hiszen a Fidesznek sohasem volt ekkora támogatottsága. Ezt pontosan tudja a FIDESZ és pl pont emiatt búzdít arra, hogy hozd el szavazni még a beszélő papagájodat is.
Persze, megjegyzem az MSZP tökéletesen megérdemelte a vereségét.
Ha akkor azok a bizonytalanok nem mentek volna szavazni, akkor most Orbán úr sem hivatkozhatna egy talmi "forradalomra" ami persze éppen a nagyszámú otthon maradtak miatt sohasem volt.
Sőt véleményem szerint még jó, hogy sokan nem mentek el a folyamatos agymosás ellenére, mert akkor talán még vadabb lett volna az arány.
Egyébként ha valaki nem megy el szavazni akkor sem lehet azt mondani rá, hogy nincs joga bírálni a politikát. Ez megint egy súlykolt média maszlag.
Pontosan azért nem mert éppen Őt hozták abba helyzetbe, hogy nem tudott szavazni. (Itt most nem beszélek azokról akik csak lusták elmenni.)
Nem az ad jogot, hogy szavaztam-e vagy sem, hanem az hogy ennek a népnek a teljes jogú polgára vagyok akiket 20 éve vezetnek meg a saját felkent politikusai.
Egyébként pedig szavaztam de nem pártra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!