Miért szavaztatok a JOBBIKRA?
Láttam lehetőséget pár ötletükben, szerettem volna egy esélyt adni nekik, mit csinálnak.
Van, amiben egyetértek velük, de nem mindenben. Olyanra nem akartam szavazni, akik már bebizonyították, hogy a hatalomért bármit hazudnak. Most kicsit keveslem a megmozdulásukat az ország hosszú távú érdekében, és néhány dologban túlzásnak tartom az elképzeléseiket.
Most a Civil Mozgalomra szavaznék, jelenleg ők állnak hozzám legközelebb.
Először azt fontolgattam, hogy kihagyom a szavazást, de hát ez köcsögség ugye.
Milyen alapon szavaztam a Jobbikra? Őszintén, nem a trianoni határok, meg a királyság visszaállítása miatt, hanem mert tartottam a 2/3-tól. Egyébként volt néhány értelmes elgondolásuk, úgy láttam bennük jó ellenzéket, mint annak idején az idióta Torgyánban, aki sületlenségeivel mindig kavargatta az állóvizet. Ám annyira kicsik lettek, hogy erre alkalmatlanok, meg talán más okból is..
MSZP "bizonyított", a többi meg szót sem érdemelt.
2014-ben, ha nem nevelődik ki valami új csapat, komoly bajban leszek az xelésnél.
Ez a válasz 36%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:21
Dehogynem, csak átnevezték a pártot MSZP-re
"Dehogynem, csak átnevezték a pártot MSZP-re"
Ha azt sem tudod, miről van szó, akkor minek dumálsz bele? Csak magadat égeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!