Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaztatok a JOBBIKRA?

Miért szavaztatok a JOBBIKRA?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokatív jellegű, inkább csak a kíváncsiságomat szeretném kielégíteni.
2010. dec. 11. 21:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
több ismerősöm azért szavazott rájuk, mert remélték, hogy internálják a cigányokat és zsidókat...
2010. dec. 11. 22:33
 12/33 anonim ***** válasza:
39%

Láttam lehetőséget pár ötletükben, szerettem volna egy esélyt adni nekik, mit csinálnak.

Van, amiben egyetértek velük, de nem mindenben. Olyanra nem akartam szavazni, akik már bebizonyították, hogy a hatalomért bármit hazudnak. Most kicsit keveslem a megmozdulásukat az ország hosszú távú érdekében, és néhány dologban túlzásnak tartom az elképzeléseiket.

Most a Civil Mozgalomra szavaznék, jelenleg ők állnak hozzám legközelebb.

2010. dec. 11. 23:14
 13/33 anonim ***** válasza:
29%
Mert a Nemzeti Munkáspárt nem volt a listán
2010. dec. 11. 23:21
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
Mert csak bennük bízok, bízhatok meg.
2010. dec. 12. 00:20
 15/33 doboszoli ***** válasza:
94%

Először azt fontolgattam, hogy kihagyom a szavazást, de hát ez köcsögség ugye.

Milyen alapon szavaztam a Jobbikra? Őszintén, nem a trianoni határok, meg a királyság visszaállítása miatt, hanem mert tartottam a 2/3-tól. Egyébként volt néhány értelmes elgondolásuk, úgy láttam bennük jó ellenzéket, mint annak idején az idióta Torgyánban, aki sületlenségeivel mindig kavargatta az állóvizet. Ám annyira kicsik lettek, hogy erre alkalmatlanok, meg talán más okból is..

MSZP "bizonyított", a többi meg szót sem érdemelt.

2014-ben, ha nem nevelődik ki valami új csapat, komoly bajban leszek az xelésnél.

2010. dec. 12. 07:00
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Mert vesszen Trianon!
2010. dec. 12. 10:47
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Ez a válasz 36%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:21

Dehogynem, csak átnevezték a pártot MSZP-re

2010. dec. 12. 11:19
 18/33 anonim ***** válasza:
58%

"Dehogynem, csak átnevezték a pártot MSZP-re"

[link]

Ez neked MSZP?

2010. dec. 12. 11:21
 19/33 anonim ***** válasza:
70%

"Dehogynem, csak átnevezték a pártot MSZP-re"

Ha azt sem tudod, miről van szó, akkor minek dumálsz bele? Csak magadat égeted.

2010. dec. 12. 11:36
 20/33 A kérdező kommentje:
A munkáspárt tényleg nem az mszp, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Az mszp sose volt ténylegesen bal oldali, nem képviselt bal oldali értékeket. Az igazság az, hogy ennyire szabadjára engedni a piacot inkább jobb oldali dolog. Bár az mszp eléggé ellentmondásos számomra, hiszen pl. a bajnai alatt jött az a bizonyos szuperbruttó, ami lényegesen család barátabb, illetve igazságosabb adórendszer volt mint az egykulcsos szja lesz, és járulékot is csökkentettek a bajnaiék, míg a fidesz járulékot emelt..... Azt sajnálom, hogy nem tudom, a jobbik mit szeretne csinálni pl az adórendszerrel. Van erről valakinek bármilyen fogalma?
2010. dec. 12. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!