Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol a 14. havi nyugdíj Orbán...

Hol a 14. havi nyugdíj Orbán Viktor Úr?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy beígérte... Ha a Szocik rosszul gazdálkodtak, azért voltak megszorítások, akkor nem magyarázat, hogy amiatt nincs pénz, mert rosszul gazdálkodtak a szocik. Tehát ha a Fidesz olyan jól csinálja,Orbán Úr, akkor hol a pénz, hol a 14. havi nyugdíj???
2010. dec. 10. 08:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%
Miért, nyugdíjas vagy?
2010. dec. 10. 09:04
 2/21 anonim ***** válasza:
46%

Hollandiában:)

Sok hülye nyugdíjas miatt most 8 év diktatúra következik és ők a bvhdgfsdfhdgfsjhd 14.havi nyugdíjukért sírnak......

De utálom ezt az országot.

"Z"

2010. dec. 10. 09:09
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem magyarázat egyébként?

Szerinted, ha hozzád vándorol egy üres pénztárca, ami üresebb, mint gondoltad és nem tudsz belőle adni, az nem magyarázat, hogy üres, mert kipakolták?

Egyébként ezzel a nyugdíjjal pont nem tudom, hogy volt az ígéret, nekem annyira nem rémlik, de én olyan jókat röhögök, mikor újabban 2006os dolgokat is előhúznak. Amit akkor ígértek, az akkor volt, nem a 2010es választások előtt.

2010. dec. 10. 09:10
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Hány hónap van egy évben? Na, akkor hány havi nyugdíj kell?
2010. dec. 10. 09:15
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Minek 14. havi nyugdíj, ha csak 12 hónapból áll az év?
2010. dec. 10. 09:17
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Megkapod a 14. havit, csak az előtte lévő 13-at nem. Megfelel?
2010. dec. 10. 09:18
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
nincs
2010. dec. 10. 09:25
 8/21 A kérdező kommentje:
Ha még az inflációkövető nyugdíjemelést se tudja megadni, meg a 13. havi nyugdíjat se, akkor valótlanságot igért a 14. havi nyugdíjjal kapcsolatban... (magyarul "füllentett"). De a nyugdíjasok szavazatai kellettek neki a 2/3-os parlamenti többséghez... (átverés)
2010. dec. 10. 09:25
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Tárgyhónapban lesz kiutalva.
2010. dec. 10. 09:26
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

"Szerinted, ha hozzád vándorol egy üres pénztárca, ami üresebb, mint gondoltad és nem tudsz belőle adni, az nem magyarázat, hogy üres, mert kipakolták?"

Én nyugdíjas (ezért még nem kell nekem esni) vagyok, de nem emlékszem a 14. havi Orbán ígéretre.

Azt viszont tudták (tudniuk kellett) milyen pénzügyi helyzetet kapnak, ennek ismeretében tették ígéreteiket, ezt kéne most beváltani.

Működik (működött) a "csontvázbizottság", semmi egetrengetőt nem találtak, pedig gondolhatod, keresték rendesen, tele lett volna a sajtó vele.

Én így látom ezt az oldalát.

Meg azt, bár nem vagyok érintett, csak az eseményeket talán tárgyilagosan figyelő, hogy a saját képviselői jövedelmük jelentősen emelkedett (sokan elfogadnák havi fizetésnek), miközben a legalacsonyabb jövedelműek jó ha nem járnak rosszul. Azért mintha nem ezt ígérték volna.

A másik oldalát pedig így látom.

2010. dec. 10. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!