Hol a 14. havi nyugdíj Orbán Viktor Úr?
Hollandiában:)
Sok hülye nyugdíjas miatt most 8 év diktatúra következik és ők a bvhdgfsdfhdgfsjhd 14.havi nyugdíjukért sírnak......
De utálom ezt az országot.
"Z"
Miért nem magyarázat egyébként?
Szerinted, ha hozzád vándorol egy üres pénztárca, ami üresebb, mint gondoltad és nem tudsz belőle adni, az nem magyarázat, hogy üres, mert kipakolták?
Egyébként ezzel a nyugdíjjal pont nem tudom, hogy volt az ígéret, nekem annyira nem rémlik, de én olyan jókat röhögök, mikor újabban 2006os dolgokat is előhúznak. Amit akkor ígértek, az akkor volt, nem a 2010es választások előtt.
"Szerinted, ha hozzád vándorol egy üres pénztárca, ami üresebb, mint gondoltad és nem tudsz belőle adni, az nem magyarázat, hogy üres, mert kipakolták?"
Én nyugdíjas (ezért még nem kell nekem esni) vagyok, de nem emlékszem a 14. havi Orbán ígéretre.
Azt viszont tudták (tudniuk kellett) milyen pénzügyi helyzetet kapnak, ennek ismeretében tették ígéreteiket, ezt kéne most beváltani.
Működik (működött) a "csontvázbizottság", semmi egetrengetőt nem találtak, pedig gondolhatod, keresték rendesen, tele lett volna a sajtó vele.
Én így látom ezt az oldalát.
Meg azt, bár nem vagyok érintett, csak az eseményeket talán tárgyilagosan figyelő, hogy a saját képviselői jövedelmük jelentősen emelkedett (sokan elfogadnák havi fizetésnek), miközben a legalacsonyabb jövedelműek jó ha nem járnak rosszul. Azért mintha nem ezt ígérték volna.
A másik oldalát pedig így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!