Szerintetek mit mondanának a magyar történelem nagyjai, ha látnák a mai Magyarországot?
Hú,ezek tényleg elkúrták!!!
És mennének tüntetni a kormány ellen,aki külföldi rendőrökkel megöletné őket,és mennének vissza,a földbe!
Felülnének a villamosra és látnák a sok "bőgatyát" hordó "afroamerikai" ganxta rapper értelmiséget, akkor a távolkeleti kultúrkörbe tartozó anime újságot nézegető lánykákat, akik közül majd' mindegyik feka pasival szeretne összejönni, mer' az olyan szupcsi meg menő v. egy muszlimmal és éppen most készül betérni...stb Tekintettel arra, hogy nemzeti érzelmű emberek voltak megmondanák, amit már sokan tudunk: a halálba tart a magyar és innentől kezdve egész biztosan lesz@rnák a több, mint 300 ft/liter -ért önjáró szekereket.
Ui.: kihagytam a másik közel-keleti "barátunkat" Izraelt. Rá kell jönnünk, hogy valamit, vagy megtudunk oldani magunktól, v. nem tudjuk egyáltal. Nem kell orosz->amerika->izrael->arabbarátnak lennünk!!! Elvileg azért lettünk keresztények, mert akkor úgy tűnt, hogy a kereszténység felvétele a záloga a magyarság megmaradásának. A jövő európájában mi lesz a záloga? Ha a pénz függőséget nézem a zsidó, ha a demográfiát, akkor muszlim. Szerintem Európa fiai nem akarják egyiket sem! Legyünk önmagunk! Ápoljuk és védjük a saját kultúránkat, ne kelljenek nekünk zavaros idegen vallások, népek!
"Legyünk önmagunk! Ápoljuk és védjük a saját kultúránkat, ne kelljenek nekünk zavaros idegen vallások, népek!"
21:54-es vagyok
Nem mondtam, hogy a Jobbik jelentené a megoldást. Beszélgettem erről több emberrel is és sokan úgy látták, hogy elqrvult a párt. Én is úgy voltam vele, hogy az ellenségem ellensége a barátom, DE, amikor látom, hogy van egy bitang, önmagát az egyetlen igaznak hírdető vallás és még pofátlanabb főmuftiai (tudnék linkeket mutatni) továbbá azt is, hogy mindenhol milyen hozzáállást mutatnak a befogadó ország iránt, keresztényeket ölnek templomból kifelejövet, az európai nőket csak hadizsákmánynak tekintik...stb. Akkor elgondolkozok...Egy biztos Nekünk az se jó, ha Izrael erős meg az sem, ha az Arab világ, de a legrosszabb az, ha az európai vezetés Európaellenes árulók gyülekezete!!
Legjobb lenne, ha a sokak véleménye szerint nem sokára kirobbanó háborúban mind a két fél nagyon legyengülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!