Hol vannak a FIDESZ és az MSZP szimpatizánsok?
na mások már leírták amit akartam!
beégtél kérdező! ;-)
Kissé előítéletesek vagytok emberek... Én Jobbik szimpatizáns vagyok, és már kezd belőle elegem lenni, hogy ha egy idióta kérdést tesznek fel, akkor a kérdező rögtön jobbikos, sőt csak ilyenekből áll a Jobbik szavazóbázisa, mert nem így van. Lássatok már túl a szemellenzőn.
Kérdező, ez tényleg egy elcsépelt kérdés. Sajnos ma Magyarországon olyan a pártfelhozatal amilyen, így az emberek a megszokottra szavaznak a "kisebbik rossz" felkiáltással. Ha lenne esélye egy tisztességes, normális pártnak, akik tényleg betartják az ígéreteiket, akkor biztos, hogy arra szavaznának az emberek. Én egyenlőre ezt a Jobbikban látom (kisebb-nagyobb hiányosságokkal), de ha lenne egy olyan párt, aki a fenti kritériumoknak eleget tesz, akkor rájuk szavaznék, mert nem vagyok fanatikus.
Kedves előző!
Nem Jobbik ellenesség vezeti erre az embert (a pár bizonyos dolgaival egyetértek én is) csak éppen a szavazóbázis nagy része ezekből a korlátolt kategóriából kerül ki. Tudod, a régi mondás: a legtöbb idióta jobbikos, de nem minden jobbikos idióta :)
Amúgy egyetértek, ha lenne egy igazán normális párt, én is inkább rájuk szavaznék, és nem a FIDESZre. De sajnos, ahogy magad is mondtad, ma Magyarországon olyanra kell szavazni, aki kevesebbet akar tőled rabolni.
a Jobbiknak csökken a támogatottsága!
na miért is nem igaz az, hogy megérdemeljük a kormányunkat?
15:00
"Én Jobbik szimpatizáns vagyok, és már kezd belőle elegem lenni, hogy ha egy idióta kérdést tesznek fel, akkor a kérdező rögtön jobbikos, sőt csak ilyenekből áll a Jobbik szavazóbázisa, mert nem így van."
Az az állítás, hogy az idióta kérdéseket többnyire jobbikosok teszik fel, nem ekvivalens azzal, hogy a jobbikosok főleg idióta kérdéseket feltevő személyek. Logikából kapsz egy fekete pontot, mondjuk ez nem meglepő, a jobbikosoknál a logika gyenge pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!