Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki el akar menni...

Ha valaki el akar menni külföldre az miért lenne korcs?

Figyelt kérdés
Ha valaki új életet akar kezdeni és jobb élet reményében elmegy azt miért kell megvetni? Miért lenne korcs mert nem azt csinálja mint más és nem marad?
2010. dec. 6. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
nem korcs. szerencsés. bár mindkettőben van r és cs.
2010. dec. 6. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

"Ha valaki el akar menni külföldre az miért lenne korcs?"

Azért, mert ahelyett, hogy menne, itt marad, és itt siránkozik hónapokon vagy éveken keresztül, hogy ő de mennyire ki szeretne vándorolni, mert mennyire nem bírja ezt az undorító gané országot és annak redvás lakóit. Aztán csak nem képes szedni a sátorfáját és menni.

Ha véletlenül mégis sikerülne lelépnie, akkor meg Londonban is azzal tölti a fél napját, hogy telerinyálja a magyar fórumokat szigorúan ekezetek nelkul, hogy mennyire utlalja a magyarokat es a kulfold az mennyire mas. Ha ennyire jól érzi magát külföldön, ahol nem kell rusnya magyarokkal találkoznia, akkor miért a disznó magyarokkal kommunikál egyfolytában?

Nem az emigrálással van gond, hanem azzal az emigránstípussal, akit a fentiekben leírtam. Lehet emigrálni picsogás és gyűlölködés nélkül is.

2010. dec. 6. 23:37
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

van itt egy felhasználó, akit már 50szer kitiltottak innen!

Ő kb. minden kérdésbe ezt válaszolja!

2010. dec. 7. 06:45
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

En is egy "korcs" "patkany" vagyok hisz nem elek Magyarorszagon, a tengerntul nagyon jol erzem magam jol elvagyok. Ugy gondolom akik korcs es patkanykent allitjak meg az elvandorlokat eppen azert utalkoznak mert nekik nincs lehetoseguk elmenni. Az meg nem igaz, hogy akinek nincs lehetosege elmenni nem megy el maximum a csalad tartja vissza de hat a csalad es az orszag ugye teljesen mas dolog. Gondolom meg az idos korosztaly nem menne el hiszen meg szokni egy uj kornyezete uj vilagot nem egyszeru.

Jottok itt Arpaddal stb azt se tudjatok ki volt es sok kozotok nincs hozza ezer eves a tortenet ma meg 2010-et irunk. Azota valtozott a vilag egy kicsit. Magyar lehetsz es maradhatsz akkor is ha Nyugaton elsz vagy pl Amerikaban, Ausztraliaba, Canadaban stb Utobbi haromba a kutyat se erdekli honnan jottel es mi a szarmazasod ha azt mondod Magyar vagy azt mondjak ok /ha veletlenul tudjak mi az/ ja es ezen orszagokban sose nem hallani, hogy korcsoznanak azokon akik elmennek a vilag masik felere stb.

Amugy szerintem az a patkany es korcs aki tehetetlensegeben masokat megbelyegez le antimagyaroz stb.

2010. dec. 7. 07:38
 15/21 A kérdező kommentje:

válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:37

Nem az emberekkel van gond, hanem a megélhetéssel.

Ha valaki jobb életkörülményeket akar az miért lenne gond?

Mert tény, hogy nyugatra magasabb az életszínvonal. A megélhetéssel van a gond.

2010. dec. 7. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves nagymagyarok!

Ne használjátok:

- számítógép

- telefon

Ezek után gondolkodjatok el, hogy ti mit tudtok csinálni itt Magyarországon, amivel te magyarabb leszel. Hogyan szoktál magyarkodni? Teljesen jogosan merül fel a kérdés, mit teszel, amivel magyar vagy?

Külföldre pedig irigykedtek, mert nem telik rá, másrészt utáljátok Kossuthot is. Kossuth teret pedig égessétek el, mert emigrált. Mindent, aminek köze van Kossuth-hoz, azt tegyétek tönkre, zúzzátok szét, és éreztessétek a világgal, hogy MAGYAR vagy. Elvégre aki kimegy, az patkány, és azért elég nagy pofa kell ahhoz, hogy valaki Kossuth Lajost lepatkányozza. Elég nagy bátorság azok után, hogy MAGYARnak gondolod magad.

2010. dec. 7. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

Ez a válasz 18%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:02

A hazáját "cserbenhagyni"?

Mert ha otthon mereszteném a seggemet segélyért (friss diplomás vagyok olyan területen, amit még az átlagosnál is sokkal jobban földhöz vágott a válság, és nem vagyok se unokaöccse, se puszipajtása senki olyannak, aki munkát tudna nekem szerezni), az mégis mennyivel lenne jobb "a hazámnak"???

Arról akkor már ne is beszéljünk, hogy a szüleim mennyivel fizettek be több adót életem során, mint amit "igénybevettünk" valaha is az állam szolgáltatásai közül... ha valakinek, akkor Nekik tartozom "elszámolással". De nem az ilyen taknyosoknak.

2010. dec. 7. 20:54
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ha valaki jobb életkörülményeket akar az miért lenne gond?"

Már mondtam, hogy nem az emigrálással van baj, hanem azzal a beteges viselkedéssel, amit EGYES emigránsok tanúsítanak.

Ha nem elég, hogy kétszer elmondtam, akkor szívesen elmondom még harmadszor meg negyedszer is, ha szeretnéd.

2010. dec. 8. 03:56
 19/21 anonim ***** válasza:

19:40

"Külföldre pedig irigykedtek, mert nem telik rá, másrészt utáljátok Kossuthot is. Kossuth teret pedig égessétek el, mert emigrált."

Kossuth küldözgetett haza az emigrációból esszéket arról, hogy mennyire utálja és megveti a magyarokat, és mennyire örül, hogy nem kell köztük lennie? Na ez a különbség.

2010. dec. 8. 03:58
 20/21 A kérdező kommentje:

"Már mondtam, hogy nem az emigrálással van baj, hanem azzal a beteges viselkedéssel, amit EGYES emigránsok tanúsítanak. "

Aki már csak az valahol megemlítik, hogy el akar menni az már is korcs, meg zsidó. Nem szid senkit csak megjegyezte, hogy elmegy.

2010. dec. 8. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!