Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akarnátok népszavazást a...

Akarnátok népszavazást a magánnyugdíjról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem érdemes.Az ország nagy része annyira sötét,hogy nem is látja hol sérülnek az érdekei.
2010. dec. 6. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az is megfelelne, ha mindent úgy hagynának, ahogy eddig volt, ill. mindenféle zsarolás és kényszer nélkül léphetne vissza valaki az állami nyugdíjba, ha úgy látja jónak.
2010. dec. 6. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egy kérdés feltételével nem lehet dönteni arról hogy mi legyen. Mert szerintem például a mostani sem jó, de az sem ahogy változtatnának rajta.
2010. dec. 6. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha a 300 Ft-os vizitdíj kérdésében lehetett, sőt a Fidesz szerint szükséges volt megkérdezni az embereket, akkor az évtizedes megtakarításukat érintő, egész további életükre kihatással bíró intézkedés ügyében ez lenne a minimum.
2010. dec. 6. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Azért hagy legyen már valami beleszólásom abba, hogy mi történik 3 ezer milliárd forinttal, meg az én nyugdíjammal.
2010. dec. 6. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
igen,de csak az szavazhasson,aki ledolgozott már min 2 évet vagy még tanul (vagy még suli miatt nincs meg a 2 év)
2010. dec. 6. 17:52
 7/10 jamesbond ***** válasza:
100%

Nem népszavazás kéne, hanem újra jogállam.

Szavazzuk meg, hogy a kormány tartsa be a törvényeket!

2010. dec. 6. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Magánnyugdij témában annyira nagy a ködösités minden téren,hogy szerintem egy bizonyxos idő után már okafogyottá válik.Ha minden nyugdijasnak abból kellene megélni,amit befizet több mint 4o év után nem tudom mi lenne.
2010. dec. 6. 18:47
 9/10 anonim válasza:

Szerintem az a baj, hogy nem látják át az emberek a rendszert a nyugdíjjal kapcsolatban.

Sajnos előre lehetett látni, hogy ez bekövetkezik és nincs jövője. Felesleges ragaszkodni hozzá, illetve sírni miatta, mert ezt kaptuk, vagyis kaptátok.

2010. dec. 6. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Minek? A jelenlegi trendel alapján se így, se úgy nem fogok nyugdíjat kapni.
2010. dec. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!