Akarnátok népszavazást a magánnyugdíjról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 17:06
1/10 anonim válasza:
Nem érdemes.Az ország nagy része annyira sötét,hogy nem is látja hol sérülnek az érdekei.
2/10 anonim válasza:
Nekem az is megfelelne, ha mindent úgy hagynának, ahogy eddig volt, ill. mindenféle zsarolás és kényszer nélkül léphetne vissza valaki az állami nyugdíjba, ha úgy látja jónak.
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy kérdés feltételével nem lehet dönteni arról hogy mi legyen. Mert szerintem például a mostani sem jó, de az sem ahogy változtatnának rajta.
4/10 anonim válasza:
Igen. Ha a 300 Ft-os vizitdíj kérdésében lehetett, sőt a Fidesz szerint szükséges volt megkérdezni az embereket, akkor az évtizedes megtakarításukat érintő, egész további életükre kihatással bíró intézkedés ügyében ez lenne a minimum.
5/10 anonim válasza:
Igen. Azért hagy legyen már valami beleszólásom abba, hogy mi történik 3 ezer milliárd forinttal, meg az én nyugdíjammal.
6/10 anonim válasza:
igen,de csak az szavazhasson,aki ledolgozott már min 2 évet vagy még tanul (vagy még suli miatt nincs meg a 2 év)
7/10 jamesbond válasza:
Nem népszavazás kéne, hanem újra jogállam.
Szavazzuk meg, hogy a kormány tartsa be a törvényeket!
8/10 anonim válasza:
Magánnyugdij témában annyira nagy a ködösités minden téren,hogy szerintem egy bizonyxos idő után már okafogyottá válik.Ha minden nyugdijasnak abból kellene megélni,amit befizet több mint 4o év után nem tudom mi lenne.
9/10 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy nem látják át az emberek a rendszert a nyugdíjjal kapcsolatban.
Sajnos előre lehetett látni, hogy ez bekövetkezik és nincs jövője. Felesleges ragaszkodni hozzá, illetve sírni miatta, mert ezt kaptuk, vagyis kaptátok.
10/10 anonim válasza:
Minek? A jelenlegi trendel alapján se így, se úgy nem fogok nyugdíjat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!