Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok? Mennyibe fog...

Mit gondoltok? Mennyibe fog kerülni az összes magyar zászlót lecserélni az újra?

Figyelt kérdés

Bocs, látom, hogy alattam is ilyen az uccsó kérdés, de akármikor térek ide, pont kiírt valaki hasonlót:)

Amúgy erről a zászlóváltoztatásról nekem pont a BKV-s eset jutott eszembe, amikor a logót változtatták meg. Minden tábla meg cetli stb lecserélendő lett.

Ez pénzbe kerül. Biztos nem 10 milliárdokba, de azért egy olyan ország aki a mnyp-s pénzekre meg adójóváírás eltulajdonítására szorul, hogy fennmaradjon, az ne szórja a pénzt. 5milliót se. Fölösen nem kéne.

2010. dec. 2. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Sokba fog kerülni, de az emberekben okozott erkölcsi sérülés még drágább.
2010. dec. 2. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
ezen problémázni garasoskodás. bár nem lennék meglepve ha 5x áron csinálnák meg...
2010. dec. 2. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
ja, hát ez most rendkívül "fontos", de tudod, legalább látványos.,, és megmarad az emberekben
2010. dec. 2. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Látványos, és megmarad az emberekben? Nos, én kíváncsi vagyok mit szól ehhez töritanárom. Majd hétfőn megkérdezem tőle.
2010. dec. 2. 22:51
 5/11 A kérdező kommentje:

barátnőm 20 éves. fiatal, nem történelem mániás. De neki is kapásból ez volt az első mondata, hogy : "azért, hogy legyen mit kivágni belőle?"

amúgy nem érzem garaskodásnak, ha csak 5milkába is kerülne is sokallanám, hisz tleg nem költ fölösleges dolgokra az az ember vagy csoport, akik tleg kemény dolgokra "kényszerüknek, hogy pénzt szerezzenek".

és jah, nyilván akad majd valami csókos aki megcsinálja jó pénzért. UGYANÚGY ahogy az mszp idejében is megszokhattuk.

Igaza volt Hofinak. éhesebbek....

2010. dec. 2. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:

szia

ne haragudj, hogy offolok, de most hallok elosszor errol a temarol (mar egy jo ideje kulfoldon elek). mirol is van szo tulajdonkeppen?

2010. dec. 2. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Valamelyik fideszes haver jól fog járni, az tuti.
2010. dec. 2. 23:45
 8/11 A kérdező kommentje:

egyszerű. lecserélik a magyar zászlót, mármint annyiban, hogy címer kerül bele.

[link]

ez amúgy nem lenne annyira hatalmas nagy probléma, csak épp a szokásos kérdés, hogy miért ez a legfontosabb? Főleg, hogy pénzbe kerül az összes zászlót lecserélni, illetve a helyeket ahol szerepel a "régi" bármi formába, ott módosítani.

2010. dec. 2. 23:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem a pénz a lényeg szerintem itt...

rákerestem, hogy a reformkortól kezdve kik változtattak a zászlón. Szerintem tanulságos...

A reformkor és a szabadságharc alatt olyan volt, mint most.

A kiegyezéskor rákerült a címer + két angyal két oldalról

Tanácsköztársoság: az egész vörös

1919-1946 : piros, fehér, zöld a címerrel a közepén

46-49: Kossuth címer

49-56: Rákosi: rákosi címer

56: rákosi címert kivágták és 57-től olyan, mint ma

2010/11 fidesz kormány - korona

wikiről szedtem, ha valakit érdekelne: [link]

2010. dec. 3. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:
jaj dehogy korona bocsi:D elszúrtam, késő van
2010. dec. 3. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!