Mit gondoltok? Mennyibe fog kerülni az összes magyar zászlót lecserélni az újra?
Bocs, látom, hogy alattam is ilyen az uccsó kérdés, de akármikor térek ide, pont kiírt valaki hasonlót:)
Amúgy erről a zászlóváltoztatásról nekem pont a BKV-s eset jutott eszembe, amikor a logót változtatták meg. Minden tábla meg cetli stb lecserélendő lett.
Ez pénzbe kerül. Biztos nem 10 milliárdokba, de azért egy olyan ország aki a mnyp-s pénzekre meg adójóváírás eltulajdonítására szorul, hogy fennmaradjon, az ne szórja a pénzt. 5milliót se. Fölösen nem kéne.
barátnőm 20 éves. fiatal, nem történelem mániás. De neki is kapásból ez volt az első mondata, hogy : "azért, hogy legyen mit kivágni belőle?"
amúgy nem érzem garaskodásnak, ha csak 5milkába is kerülne is sokallanám, hisz tleg nem költ fölösleges dolgokra az az ember vagy csoport, akik tleg kemény dolgokra "kényszerüknek, hogy pénzt szerezzenek".
és jah, nyilván akad majd valami csókos aki megcsinálja jó pénzért. UGYANÚGY ahogy az mszp idejében is megszokhattuk.
Igaza volt Hofinak. éhesebbek....
szia
ne haragudj, hogy offolok, de most hallok elosszor errol a temarol (mar egy jo ideje kulfoldon elek). mirol is van szo tulajdonkeppen?
egyszerű. lecserélik a magyar zászlót, mármint annyiban, hogy címer kerül bele.
ez amúgy nem lenne annyira hatalmas nagy probléma, csak épp a szokásos kérdés, hogy miért ez a legfontosabb? Főleg, hogy pénzbe kerül az összes zászlót lecserélni, illetve a helyeket ahol szerepel a "régi" bármi formába, ott módosítani.
Nem a pénz a lényeg szerintem itt...
rákerestem, hogy a reformkortól kezdve kik változtattak a zászlón. Szerintem tanulságos...
A reformkor és a szabadságharc alatt olyan volt, mint most.
A kiegyezéskor rákerült a címer + két angyal két oldalról
Tanácsköztársoság: az egész vörös
1919-1946 : piros, fehér, zöld a címerrel a közepén
46-49: Kossuth címer
49-56: Rákosi: rákosi címer
56: rákosi címert kivágták és 57-től olyan, mint ma
2010/11 fidesz kormány - korona
wikiről szedtem, ha valakit érdekelne: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!