Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg mindenki jól jár az...

Tényleg mindenki jól jár az egy kulcsos szja-val?

Figyelt kérdés

Ma megállapodtak a minimálbér jövő évi összegéről ami 78000 ezer forint lesz.Ez 4500 forintos emelést jelent,de az állam ebből adókban elvesz 4346 forintot és nagylelkűen a munkavállalónak meghagy havi 156 forintot.

Egy havi egy milliót kereső havi 150 ezerrel vihet majd többet haza.

Ez lenne a társadalmi igazságosság?Azoknak adnak még többet akiknek eddig is volt és azoktól vesznek el akik eddig is nyomorogtak?

2010. dec. 2. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

"Sokan jól járnak vele, sokan nem fognak változást érzékelni, és egy minimális réteg veszít egy-két ezrest. Lehet pontozni, de ez akkor is így van."

Megtörtént. :)

2010. dec. 2. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy legalább sikerült örömet okoznom.
2010. dec. 2. 16:41
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Ezt én sem értem, hogy te kiszámolod, hogy neked nem lesz kevesebb és aztán háborogsz. Mégis mit várnak az emberek, hogy mindenki egy millát fog keresni? És igen is jobban megéri 16%ot levonni az egy millásból is, mert többen lesznek úgy vele, hogy vazeg a 16%ot inkább befizetem, mint a felét, inkább nem jelentem be minimál bérre magamat. Még így is több adót fog fizetni nálad.

Tehát te miért is jársz ROSSZUL, mikor NEM kapsz KEVESEBBET? Mert más többet kap? És ha más kevesebbet kapna az rajtad mi a fenét segítene?

2010. dec. 2. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnap 23:14

Nem "az emberek", hanem pár tucat, a gyk-n szorgalmasan tevékenykedő aktivista, és nem felháborodnak, hanem eljátsszák a felháborodottat. Avítt agitpropos módszerek, csak hát az újszülöttnek minden vicc új, aki nagyon fiatal és naiv, arra ezek a hőbörgések sajnos hatnak.

2010. dec. 3. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!